Partizan ne želi Čovića umesto Đilasa na čelu KSS!

Iako se nedavno spekulisalo da bi predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, mogao da preuzme mesto prvog čoveka KSS od Dragana Đilasa, trener crno -belih Duško Vujošević jasno rekao da je njegov klub protiv toga

  • 21

Dnevni list "Politika" pisao je o mogućoj promeni na čelu Košarkaškog saveza Srbije i eventualnom dolasku Nebojše Čovića na mesto sadašnje prvog čoveka Dragana Đilasa.

Zato je i o ovoj situaciji upitan i trener Partizana Duško Vujošević, jer se u članku navodi da bi crno - beli bili protiv ovog rešenja.

Partizan nije za to - kratko je rekao Vujošević na konferenciji za medije i potvrdio spekulacije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. mart 2014 | 16:44

    Ma kakav covic,on ce i onako u prdekanu kada se budu ispunila predizborna obecanja ppv u slucaju djindjic.Ja sam za kosarkasku gromadu Srbije Predraga Sasu Danilovica,a njega u Instituciji da zameni Bodiroga ili Djordjevic(koji na mestu selektora nece biti dugo...).Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Radasin od Babusnicu

    23. mart 2014 | 15:48

    Cini mi se da je vreme da kmecalo coravo presko granicu kod Brodareva. Ugasimo NDH klub crno bjele boje.

  • Lala

    23. mart 2014 | 14:26

    Covic je jednom bio predsednik Kosarkaskog saveza. Gledao je svoj interes i interes FMP-a( to mu se vrlo brzo osvetilo), prevario ostale clanove u predsednistvu potpisao sporazum i uveo 4 najbolje ekipe u regionalnu ligu. Samo tim potezom unistena je nasa liga i gotovo da su prestali sa radom centri kao sto su Cacak,Valjevo, Kraljevo, Zrenjanin... Delegirao je Bogosavljeva i Radovica koji su trebali da preuzmu jednu od vodecih funkcija u evropskoj kosarci, oni su se uvukli u njihove komisije, nije ih interesovalo nista sto se tice nase zemlje i klubova tako da smo ostali bez ikakvog polozaja i uticaja u forumima.Licnosti poput DJilasa i Covica nisu za takve funkcije. U kosarkaskoj organizaciji postoje mnogo zasluznijih, uticajnijih i boljih ljudi sa vizijom i buducnoscu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA