Bolta iznervirali prozivkama da je varalica, pa je jakom fotkom odgovorio dušmanima!

Najbrži čovek sveta doživeo da ga mediji prozivaju da je varalica

  • 2

Jusein Bolt oprostio se od atletike na SP u Londonu na neslavan način. U trci na 100 metara je stigao treći, a u štafeti 4x100 metara je u finišu odustao zbog problema sa povredom.

>>>> Bolt prešao u klabing maratonce: Jamajčanin tri noći slavio sa svojom prsatom devojkom odlazak u penziju! (FOTO)

Naravno, mediji na Ostrvu objavili su odmah informacijua da je Bolt lažirao povredu jer je uvideo da neće moći prvi da prođe kroz cilj. Jamajkanac je na Twitteru odgovorio tako što je priložio ultrazvučnu sliku svoje povrede.

- Nažalost, imam pukotinu na mišiću i čeka me najmanje tri meseca oporavka.

- Nemam običaj da objavljujem svoje medicinske nalaze u medijima, ali sam sada morao to da učinim jer sam bio tužan kad sam čuo priče i sumnje ljudi, koji su u pitanje dovodili moju povredu - jasan je bio Bolt.

Potom se zahvalio mnogobrojnim navijačima na podršci.

- Nikad mi nije padalo napamet da varam, posebno da obmanjujem moje navijače. Upravo zbog tih načela jedina želja bila mi je da poslednju trku istrčim upravo za njih – moje fanove. Iskoristio bih ovu priliku da im se posebno zahvalim jer su me posle svega još više podržali. Sledi mi odmor, lečenje i prelazak u novo poglavlje mog života – napisao je Bolt.

Printskrin: Twitter/ Usain St. leo Bolt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA