Slobodan Branković dobio posebnu nagradu Balkana (FOTO)

Direktor ASS ističe da je počastvovan proznanjem koje je dokaz dugogodišnjeg rada i truda

  • 0

Uoči sedme Balkan Gala koja je održana u četvrtak u Staroj Zagori, Balkanska atletska federacija potpisala je sporazum sa Belorusijom i zemljama golfskog zaliva, o saradnji i održavanju zajedničnih takmičenja u budućnosti. Prvo takmičenje biće 21.juna 2018.godine na stadionu u Minsku koji se trenutno rekonstruiše.

Za najbolju atletičarku Balkana proglašena je Bianka Rozar (ROU), dok je najbolji u muškoj konkurenciji Mesud Pezer (BIH). Zvezde u razvoju (Balkan Rising Stars 2017) su: Liljana Georgieva iz Bugarske i Dorin Andrei Rusu iz Rumunije.

U toku večeri, posebnu plaketu dobio je i direktor Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković, koji je bio u dvostrukoj ulozi i kao potpredsednik Balkanske atletske federacije. Nagradu je uručio predsednik ABAF-a, Dobromir Karamarinov, za razvoj atletike na Balkanu.

- Počastvovan sam ovom nagradom i saznanjem da su poznavaoci atletike prepoznali moj trud i nagradili me za dugogodišnji rad. Zahvalio bih se svojim saradnicima koji su takođe imali doprinos u razvoju atletike - rekao je Branković.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA