≫ 

Veliko iznenađenje za Ivanu Španović: Dobila poklon od 20.000 evra od kompanije Comtrade! (FOTO) (VIDEO)

Naša zlatna kraljica nije očekivala da će na dočeku dobiti nagradu od Veselina Jevrosimovića predsednika kompanije Comtrade i Atletskog saveza Srbije

  • 19

Ivana Španović osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u dvorani u Birmingemu, skokom od 6,96 metara. Ovo je bila jedna u nizu medalja koja su joj nedostajale u dvorani (već ima srebro i bronzu)

Po dolasku u Beograd Ivani je priređen svečani doček u atletskoj dvorani na Banjici, ali tu nije bio kraj iznenađenjima.

Predsednik ASS Veselin Jevrosimović spremio je specijalno iznenađenje za zlatnu atletičarku i to joj je predao na dočeku, a radi se o nagradi od 20.000 evra.

Foto: Marko Jovanović

- Znate da su Ivana i njen trener svesno odustali od nagrade i premije koja se dobija za pobedu na mitinzima u Karlsrueu, Duizburgu i Glazgovu.

- Kako su mi Ivana i Goran rekli u jednom engleskom pabu, rešili su u trećoj seriji u Glazgovu da prekinu takmičenje, jer im je zlatna medalja i himna "Bože pravde" vrednije od bilo koje nagrade.

- Firma Comtrade je rešila da finansijski nagradi Ivanu sa 20.000 evra i njenog trenera Gorana sa 10.000 evra u dinarskoj vrednosti, jer su doneli zlato. Hvala vam puno - rekao je Jevrosimović.

Pogledajte kako je bilo na dočeku svetske šampionke:

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fil

    6. mart 2018 | 14:56

    Zasluzila je i vise. Ali lepo je i ovo!

  • Ђоле

    6. mart 2018 | 15:28

    То је права српкиња дика, царица, о тој српској икони се мало прича, битније су ове старлете у паровима и да оне буду награђене

  • Angelina

    6. mart 2018 | 14:51

    Bravo Veso caru.Uvek si laf i kavaljer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA