≫ 

Naslednica Ivane Španović hvata zalet za Evropsko prvenstvo u Berlinu!

Mlada juniorka Milica Gardašević sprema se za napornu sezonu

  • 1

Srpska atletičarka Milica Gardašević prethodnog vikenda otvorila je takmičarsku sezonu ličnim rekordom iz skraćenog zaleta. Ona je skakala udalj van konkurencije na mitingu mlađih juniora u Beogradu i iz zaleta od samo 12 koraka skočila 6.20 metara (prethodno najbolji rezultat 6.13m).

>>> Upoznajte novu evropsku šampionku, naslednicu Ivane Španović! (VIDEO)

Ovo potvrđuje njenu odličnu formu što najavljuje veoma uspešnu sezonu juniorske prvakinje Evrope u skoku udalj. Ona je počela svoje pripreme za Evropsko prvenstvo seniorki u Berlinu ( 07. - 12. avgust)

- Pripreme su protekle dobro, onako kako smo i planirali. Uostalom, i prvo takmičenje ove sezone to potvrdjuje. U subotu skačem u Plovdivu, iz zaleta od 14 koraka, te se nadam što boljem rezultatu s obzirom na to da planiram da skačem iz punog zaleta sledeći vikend.

Od nje se očekuje da donese u budućnosti nove medalje u skoku u dalj FOTO: ASS

- S obzirom na to da normu za Prvenstvo Evrope u Berlinu i dalje nemam, nadam se da ću je ispuniti na nekom od narednih takmičenja - rekla je Milica Gardašević.

Nakon Mitinga u Plovdivu, ove subote 19.maja i Mitinga u Slovenskoj Bistrici 26.maja 2018.godine očekuje je mladje seniorsko Prvenstvo Mediterana u Jesolu u Italiji, a potom i Mediteranske igre u španskoj Taragoni.

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA