Serbia marathon nudi novi izazov za sve Energy at work!

Moto je: Povedi i potrči sa komšinicom, dekom, bakom, prijateljima, motivišimo zajedno naše iz okoline da potrče

  • 0

Foto: ASS

U okviru priprema za prvi Srbija maraton, koji je zakazan za 4. novembar 2018. godine, organizatori pripremaju niz aktivnosti radi što većeg omasovljavanja trkačkog pokreta u Srbiji. Očekuje se više hiljada učesnika na stazama od 5 i 10 km, a cilj je u Štark Areni. Promoter i lice trke je Ivana Španović.

Najnoviji projekat u okviru promocije za događaj je i animiranje kompanija da se pridruže i svojim zaposlenima omoguće da učestvuju na jednoj od dve distance. ENERGY AT WORK nudi trkački izazov za vaše zaposlenike - psihofizički spremniji kroz idealni tim bilding,broj učesnika je neograničen, takmičite se sa drugim firmama. Škola trčanja za vaše zaposlene 3 puta nedeljno sa profi trenerom u blizini vaše firme ili na jednoj od lokacija naše škole trčanja i sve to po posebnoj ceni.

Jedan od većih projekata za koji očekujemo da će putem edukacije novih trkača dati najbolje rezultate je “#SRBMRTN Škola trčanja”. Svi zainteresovani koji žele da uđu u svet trčanja, započnu zdraviji i kvalitetniji život, eventualno smanje telesnu težinu, ili se naprosto pripreme za istrčavanje 5 ili 10 km na prvoj trci Serba Marathon serije, mogu da se prijave putem formulara koji se nalazi na web stranici www.serbiamarathon.com ili da dođu lično i prijave se u prostorijama Atletskog saveza Srbije, u Atletskoj dvorani, Bulevar oslobođenja bb, Beograd.

Foto: Marko Jovanović

- Pod budnim okom iskusnog trenera Miloša Drakulića, pripremite se za 5 ili 10 km trku koja će se održati 04. novembra 2018. godine. Na Serbia RUN 10k/5k, uđite kroz Štark Arenu na velika vrata u svet rekreativnog trčanja!”, izjavio je glavni menadžer Srbija maratona Vladimir Selec.

Pored toga, na Facebook i Instagram stranici, možete da učestvujete u nizu nagradnih aktivnosti koje se menjaju iz nedelje u nedelju, povežete se sa drugim trkačima, informišete o trčanju i drugim trkama u Srbiji, kao i da iskoristite priliku da po promotivnim cenama uplatite svoj trkački paket za pomenutu trku.

Gospodin Selec dalje kaže: “Prateći upite trkača uveli smo i novi, jeftiniji učesnički paket i nadamo se da će ova vrsta paketa biti idealno i jednostavno rešenje za mnoge. U pitanju je “BASIC” paket koji sadrži startni broj sa čipom i medalju na cilju za svakog trkača koji istrči trku od 5 ili 10 kilometara do kraja. Naravno, svaki registrovani trkač na raspolaganju ima okrepu na trasi i cilju, zabavu duž staze, medicinsku pomoć, odlaganje gardarobe i spektakl u Štark Areni na cilju!”

Organizatori pozivaju sve srpske trkače i trkače iz regiona, da motivišu druge da istrče jednu od dve distance (5 ili 10 km). Moto je: Povedi i potrči sa komšinicom, dekom, bakom, prijateljima, motivišimo zajedno naše iz okoline da potrče!

Pokrenite se i vi, povedite nekog bližnjeg i budite deo najvećeg trkačkog pokreta u Srbiji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA