Sebastijan Kou pozvao takmičare da se prijave za Serbia maraton! (VIDEO)

Prvi čovek svetske atletike podržao je trkački spektakl koji se održava u Beogradu 4. novembra

  • 1

Predsednik Svetske atletske federacije (IAAF), Sebastijan Kou, posetio je Srbiju povodom 70 godina Atletskog saveza Srbije, a tom prilikom dao je podršku Serbia maratonu, koji se održava u Beogradu 4. oktobra.

Pored maratona, na trkačkom spektaklu godine biće održane i trka od 5 i 10 kilometara, sa spektakularnim finišom u Beogradskoj areni.

U organizaciji Atletskog Saveza Srbije, institucije koje već 70 godina razvija stadionsku i vanstadionsku atletiku, nastao je "Serbia Marathon", događaj koji zatvara trkačku sezonu na najbolji način, a to je kao sjajna promocija atletike primećeno i kod prvog čoveka IAAF-a.

- Ovde sam da podržim nešto što će se održati 4. novembra u Beogradu, a veoma je važno. U pitanju je Serbia maraton. Ljudi se već prijavljuju, ali želimo više, želimo vas više tamo. Trčanje je pokret, ne samo sport. Ohrabriće ljude da ostanu zdravi i budu u formi, odupreće se mnogim izazovima modernog globalnog društva oko zdravlja i edukacije. Želim da budete na ulicama, a ako ne znate kako, posetite serbiamarathon.com - poručio je prvi čovek svetske atletike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    1. oktobar 2018 | 17:24

    A PRAVI BEOGRADSKI MARATON, ste neslavno sahranili. Sram vas bilo grade Beograde i svete. Volim atletiku, ucestvovala sam na Maratonina, Zato sam o ogorcena ovim 'Novim'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA