≫ 

Masin pilot potpuno poludeo: Posle sudara na kartingu oborio je rivala i tukao ga pesnicama u kacigu?! (VIDEO)

Nova doza nasilja iz Brazila

  • 0

Zavarničilo je nedavno na stazi tokom trke u Brazilu. Karting je u pitanju, konkurencija je i tamo žestoka sudeći prema snimcima koji nam dolaze sa takmičenja pod nazivom "500 Milhas de Kart".

Vozač Rodrigo Dantes i njegov konkurent Tuka Roča posle nekoliko sitnih čarki i sudara na stazi, završili su u zaštitnoj ogradi, ali tu nije bio kraj njihovog sukoba, jer je agresivni Dantes želeo da "se objasni" sa rivalom.

Nije mu dugo trebalo da krene u fizički obračun koji se ubrzo pretvorio u žestoku tuču dvojice takmičara sa kacigama na glavi od kojih je jedan od njih (Roča), završio na asfaltu pod baražnom paljbom pesnica ovog drugog.

Nimalo prijatna scena koja je završila u mnogim vestima u Brazilu, pa je na kraju morao da se oglašava i slavni Felipe Masa za čiji tim inače vozi pomenuti Dantes.

- Užasno mi je žao što je vozač mog tima učestvovao u ovom incidentu, to nije bila moja odluka iako sam rukovodio situacijom - izjavio je bivši vozač formule 1.

- Ja sam neko ko najbolje zna šta znači konkurencija u trkama, ali ovo definitivno nije način da se iskaže.

Pogledajte nesvakidašnju tuču vozača posle izletanja sa staze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA