≫ 

Amerikanci skautirali 5 Sakramentovih rukija, najviše su oduševljeni Bogdanom: On je najbolji! U venama ima led, može da bude ruki sezone!

Srpski superstar oduševio je analitičare NBA lige, gde će zaigrati od ove jeseni

  • 4

Bogdan Bogdanović je jedna od najvećih zvezda Eurobasketa, gde u briljira u dresu Srbije. Ponovo je bio sjajan u duelu protiv Turske, gde je ključnom serijom 10:0 utišao halu punu protivničkih navijača, i to baš kada su oni bili u najvećem naletu.

>>> Hit odgovor Bogdanovića kad su ga pitali šta mu je prolazilo kroz glavu dok je pravio seriju 10:0 protiv Turaka! (VIDEO)

Zbog toga analitičari iz NBA lige ističu da je neverovatno hladnokrvan i smatraju da će Bogdan od svih rukija Kingsa (Bogdanović, De'Aron Foks, Džastin Džekson, Hari Žil i Frenk Mejso) biti ubedljivo najbolji. Analitičar Sakramenta smatra da će Bogdan jedini da premaši 25 minuta po utakmici, a takođe veruje da će biti najbolji i kada su poeni u pitanju.

- Bogdan je jedini ruki za koga sam siguran da će probiti granicu od prosečno 25 minuta po utakmici. On je veteran ove igre u poređenju sa ostalim Sakramentovim rukijima, ali će prelaz iz Evrope u NBA ligu zahtevati od Bogdana brzu adaptaciju. On je izuzetan šuter kakav je bio očajnički potreban timu u kojem je manjak veštine.

- Plus, njegovim venama teče ledena voda - napisao je analitičar, misleći na hladnokrvnost u ključnim trenucima da uzme najbitnije šuteve i rešava meč. Nešto tako videli smo i na utakmici protiv Turske, koji su pažljivo pratili i na forumu Sakramentovih navijača.

Foto: fiba.basketball

- Iako on nije dugoročno rešenje za krilo, logično je očekivati da će se pojaviti u velikom broju petorki kada na terenu bude niža postava, jer su jedine prave trojke u rosteru Sakramenta - Džekson i Vins Karter.

- Zaista mislim da će Bogdan sigurno biti najbolji ruki Kingsa po poenima i minutima na terenu. Ako pokaže sposobnost da se snađe u postavi sa nižim igračima na spoljnim pozicijama, što podrazumeva dobar defanzivni skok Sakramentovih brzih visokih igrača, Bogdan može da postane i glavni kandidat za rukija godine - navodi se u analizi.

Pogledajte i video koji najbolje opisuje Bogdanovu hladnokrvnost, a to je odgovor na pitanje šta mu je prolazilo kroz glavu kada je napravio seriju od 10:0 protiv Turaka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    5. septembar 2017 | 14:30

    Brate mili, jeste nas kosarkas, ali preterase ga, svaka vest o Bogdanu, kao da je jedini igrac nase reprezentacije

  • Lina♡♤♢♧♡

    5. septembar 2017 | 14:34

    Dobar si prezimenjače😆♡♡♡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA