≫ 

Prebili smo Špance, sad čekamo Srbiju u finalu, a ja ne brinem jer moj tim će sigurno da pobedi: Jake reči selektora Slovenije! (VIDEO)

Srpski trener Igor Kokoškov spremio ekipu na fenomenalan način

  • 15

Košarkaši Slovenije prvi su finalisti Eurobasketa 2017. U polufinalu su razneli aktuelnog šampiona Španiju sa 92:72 i u nedelju će se boriti za zlato protiv Rusije ili Srbije, koji svoj meč igraju u petak od 20.30 sati.

Posle velike pobede selektor Slovenije Igor Kokoškov je bio prezadovoljan i poručio je da bi voleo da igra finale sa Srbijom.

- Ostao sam bez reči, hvala ovim momcima odigrali su odličan meč. Posebno momci koji su ušli sa klupe, ne samo Dragiću i Dončiću. Nismo pobedili Španiju, isprebijali smo ih košarkaški rečeno - rekao je Kokoškov.

>> Prebili smo Špance, sad čekamo Srbiju u finalu, a ja ne brinem jer moj tim će sigurno da pobedi: Jake reči selektora Slovenije! (VIDEO)

On je istakao da bi voleo da u finalu igra sa Srbijom.

>>> Dragić hoće Srbiju u finalu: Kad se prvenstvo završi, urokaću se (VIDEO)

- Navijamo sa Sašu i momke iz Srbije, stalno se snjima viđamo u hotelu. Voleo bih, u stvari siguran sam da ćemo igrati u finalu sa Srbijom, a ja ne brinem moj tim će sigurno  da pobedi - rekao je Kokoškov kojo je inače Srbin i bio je član stručnog štaba reprezentacje 2004 i 2005 godine kod Željka Obradovića.

Pogledajte video sniman Motorola Moto z 2 play telefonom

Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    14. septembar 2017 | 22:56

    Kralju, lik je rekao: "Ja ne brinem, moj tim će sigurno da pobedi!" Sad ti razmisli šta je trener, patriota, Srbin, trener prve reprezentacije koja se kvalifikovala u finale, hteo da kaže... P.S. Mala pomoć, on Srbiju oseća kao svoju zemlju, svoj tim, a Sloveniju vodi kao profesionalni trener.

  • djoz

    14. septembar 2017 | 23:24

    hahahhahha joj pa slovenčiki izgazićemo vas

  • Nebitno ime

    14. septembar 2017 | 23:37

    Ja bih pre rekao da on ustvari dobija u finalu kako da obrneš ishod, kao trener Slovenije ili kao državljanin Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA