Edo Murić: Igramo i lepše i bolje od Srbije, ali to ne znači ništa (VIDEO)

Finale između Slovenije i Srbije se igra u nedelju od 20.30

  • 18

Reprezentativci Slovenije odradili su trening pred finalni duel sa Srbijom na Eurobasketu.

Igrači Igora Kokoškova su verovatno najveći hit prventstva na izmaku, s obzirom da nisu doživeli poraz, a u završnici su eliminisali najpre Letoniju u četvrtfinalu, da bi u polufinalu razbucali Španiju sa dvadeset razlike.

>>> Neviđena najezda Slovenaca na Istanbul: Više od 6000 navijača "dežele" bodriće košarkaše, ali stižu i Srbi

- Ništa novo, još jedan dan za nas. Hteli smo Srbe u finalu, dobili smo ih - rekao je Edo Murić, bivši košarkaš Partizana i dodao:

- Ovo će biti utakmica za "tačku na i". Ne znam da li ćemo opet imati ovakvu priliku, i daćemo sve od sebe da osvojimo to zlato. Srbe dobro znamo, znamo kako treba da ih napadnemo.

Po njegovom mišljenju, polovične su šanse za pobedu.

- Mislim da igramo lepše i bolje igramo, a da su oni iskusniji u finalima, Tu je 50-50, tu su igrači koji stalno igraju finala, vidite kako Bogdanović vodi Srbiju. Mi igramo lepše od Srbije i svih ekipa, a ni to ne znači ništa. Finale je utakmica puna pritiska, i videćemo ko se bolje snađe - dodao je Murić, koji većinu igrača zna kroz godine igranja u ABA ligi.

- Znam i Grobare i Delije, svi su to dobri momci. Igrao sam protiv dosta njih i dok sam igrao u Partizanu - dodao je Murić, koji se raduje dolasku velikog broja navijača.

- Znamo da su vaši i naši navijači bučni, i biće to šlag na tortu i za Srbe i za nas, i to smo zaslužili. I stvarno se radujem toj utakmici i nadam se da će to biti naš dan.

Finale između Slovenije i Srbije se igra u nedelju od 20.30.

Pogledajte klip snimljen telefonom Motorola Z2 Play.

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa - Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    16. septembar 2017 | 23:02

    Igrate bolje hokej u vodi.

  • (Dzon)3

    16. septembar 2017 | 22:32

    Sjutra ces da vidis ko bolje igra.Smoto

  • ☆☆☆

    16. septembar 2017 | 22:19

    E Muriću Muriću...Znamo i mi vas veoma dobro.Tebe su pola ovih momaka ''štopovala'' igrajući protiv tebe i mnogih tvijih saigrača.Osim Dončića svi tvoji saigrači su bili rezervne opcije na klupi igračima protiv koga sutra igraš.Protiv vas su momci poput Jovića,Gudurića,Lučića,Bogdanovića,Marijanovića odnosli ubedljivo titule.Budite srećni što imate priliku da se borite sa Srbijom za zlato jer da smo u najjačem sastavu borbe ne bi ni bilo.A tada bi video ko igra lepšu košarku.Imaš klipove na internetu sa Olimpijade,Svetskog prvenstva..gledaj šta je moć i lepota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA