≫ 

Neko je unapred znao kako će se završiti finale? Na semaforu snimljen tačan rezultat nekoliko sati pre meča Srbije i Slovenije (VIDEO)

Neverovatna situacija zabeležena na semaforu Sinan Erdem doma uoči borbe za zlato na Eurobasketu

  • 13

Odmah po završetku finala Eurobasketa, gde je Slovenija pobedila Srbiju sa 93:85, pojavila se i prva teorija zavere. Naime, na dnevniku televizije N1 u 19 sati, pre utakmice je novinar Ilija Kovačić uzeo izjavu Saše Dončića, oca Luke Dončića, koji radi kao stručni komentator za slovenačku televiziju.

>>> Emotivni Sale pred novinarima: Nisu Lučić i Bogdan jedini plakali, samo niste videli! Ostajem ako me ne oteraju (VIDEO)

>> Bogdan zaplakao dok je davao izjavu, novinari na ivici suza: Krivo mi je što sam izgubio snagu... Nema veze! (VIDEO)

>>> Lučić iskritikovao sudije posle meča: Nemaju kvalitet dostojan finala Eurobasketa! (VIDEO)

>>> Lučić je skinuo štitnik, seo i zaplakao: Ovo je najbolniji momenat jednog od srpskih heroja Eurobasketa! (VIDEO)

Dok je stariji Dončić najavljivao meč i istakao da jedva čeka da vidi borbu košarkaša Srbije i Slovenije, pojedini gledaoci televizije primetili su neverovatan detalj. Naime, u pozadini je na semaforu stajao rezultat kojim je i završen meč - 93:85 u korist Slovenije.

Dovoljno da se odmah pojavi i prva teorija zavere. Međutim, razlog što se ovo desilo verovatno stoji u činjenici da su Španci u borbi za bronzu pobedili Rusiju identičnim rezultatom. Kasnije su promenili zastave za finale, ali ne i rezultat, pa je tako ispala neverovatna koincidencija da upravo to na kraju bude i konačan rezultat finala.

Pogledajte video od 26.20:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralni

    18. septembar 2017 | 07:33

    Ipak je najbolja košarka na prostorima Ex Yu

  • Vojkan

    18. septembar 2017 | 05:00

    Nama je uvek neko drugi kriv.

  • Katolik- Bosanac

    18. septembar 2017 | 07:08

    Ovo je poklonjeno janezima, onolike izgubljene lopte i ni blizu igra kao protiv Rusije, sve je danas postalo biznis. Srbija je bos u kosarci na Yu prostorima, od mene svaka cast od srca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA