Pogledajte emotivne poruke reprezentativaca koji su propustili Eurobasket: Samo se jedan nije oglasio posle finala (FOTO)

Teodosić, Raduljica, Bjelica, Simonović, Kalinić, Nedović... iskazali su veliko poštovanje za saborce iz reprezentacije kojima nisu mogli da pomognu, ali takva poruka nije viđena od jednog, koji doduše slabije koristi društvene mreže

  • 26
Foto: AP/Tanjug

Iako je bila bez 7 standardnih reprezentativaca, Srbija je i značajno oslabljena pokazala da je košarkaška velesila i da može da dođe do završnice Evropskog prvenstva i bez igrača kao što su Teodosić, Jokić, Kalinić, Nedović, Raduljica...

>>> NOSIM ZLATO U REPUBLIKU SRPSKU! Goran Dragić u kameru Telegrafa otkrio gde će proslaviti titulu (VIDEO)

>>> Bogdan zaplakao dok je davao izjavu, novinari na ivici suza: Krivo mi je što sam izgubio snagu... Nema veze! (VIDEO)

Pehovi sa povredama su se nastavili i tokom prvenstva. Prvo se povredio Branko Lazić, čiji se izostanak, naročito u odbrani video u samom finalu, jer pitanje je da li bi se Dragić toliko raspucao da je Lazić igrao flastera na njemu i da je grizao u odbrani do poslednjeg daha. U polufinalu se povredio i Jović, koji nije bio u mogućnosti da u finalu igra više od 10 minuta, jer je povreda bila jača od njegove želje.

Hrabro su se Orlovi borili do kraja, ali su poklekli u finalu. I po sopstvenom priznanju, izgubili su snagu u završnici kada se meč lomio.

Bogdan Bogdanović se zbog toga i rasplakao pred novinarima po završetku meča dok je davao izjavu.

Foto: AP/Tanjug

>>> Bogdan zaplakao dok je davao izjavu, novinari na ivici suza: Krivo mi je što sam izgubio snagu... Nema veze! (VIDEO)

Nema navijača Srbije koji u tom trenutku nije pomislio ''eh da je bar neko bio od Teodosića, Jokića, Kalinića, Nedovića, Raduljice, Simonovića, Bjelice i Markovića.

I njima samima je sigurno bilo teško da budu samo posmatrači i da ne mogu da pomognu svojim nekadašnjim saborcima u finalu kada je bilo najteže.

Mnogi od njih oglasili su se posle finala. Zapravo, gotovo svi su su poslali poruke poštovanja prema reprezentativcima koji su ginuli do kraja, a možete ih videti u prilogu ispod.

 
A post shared by Nikola Kalinic (@nikola_kalina) on

 
A post shared by Miroslav Raduljica (@mraduljica) on

 
A post shared by Marko Simonovic (@simke_12) on

Printskrin: Instagram.com/pefi31012

Primećujete da neko fali? Samo se jedan reprezentativac od onih koji su propustili Eurobasket nije javio putem društvenih mreža - Nikola Jokić. Jedino je on i otkazao svojevoljno, doduše verovatno i pod pritiskom Denvera, koji mu je savetovao da ovog leta radi individualno na sebi.

Doduše, mora da se primeti i da Jokić inače nije aktivan na društvenim mrežama u poslednje vreme. Poslednju objavu na Instagramu imao je 7. juna, na Fejsbuku 13. juna, a na Tviteru čak 14. aprila.

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    18. septembar 2017 | 13:52

    Ne napadajte vise Jokica, on je jedini bio iskren i presekao odmah, a ne kao Teo junacenje, prozivanje Jokica i onda "hronicna ulala lista". Dosta bre vise sa patriotskim glupostima

  • belac

    18. septembar 2017 | 13:37

    I ne treba da se javlja. Ostali su imali kakve takve razloge a on ni jedan koji bi me stavio na njegovu stranu. Decko se dokazao prosle sezone u NBA tako da nije imao da strepi za ugovor ili sta vec. Ne treba ga zvati vise u reprezentaciju. Mi smo budale koji ostajemo budni po celu noc da ispratimo NBA

  • majstor

    18. septembar 2017 | 13:03

    Na razumem, zbog cega spominjete Jokica i apostrofirate da se nije javio posle finala? Dovodite do situacije da ljudi stvore mrznju prema njemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA