Pojavio se snimak koji je UFC hteo da zabrani: Bivša šampionka umalo umrla zbog surovih metoda skidanja kilograma (VIDEO)

Joana Jedrejček jedva je preživela nekoliko situacija u kojima je trebalo da izgubi težinu pred borbu

  • 0

Joana Jedrejček, bivša UFC šampionka u kategoriji između 48 i 52 kilograma, pribegavala je brutalnim metodama skidanja kilograma pred borbe u UFC-u.

Poljakinja je jedavno doživela prvi poraz u UFC karijeri nakon 14 pobeda i izgubila je pojas od Rouz Namajunas, koja ju je nokautirala pre nešto više od mesec dana.

Fanovi Poljakinje sada su objavili video koji je UFC svojevremeno zabranio, a na kojem se vide brutalni metodi skidanja kilograma Joane uoči oficijalnog merenja.

Bivša prvakinja je prolazila kroz pravi pakao kako bi užurbanom metodom skinula kilograme da bi borba bila zvanična.

Ona je ulazila u kadu sa vrelom vodom, kako bi je to podstaklo na obilato znojenje putem kojeg bi brzo izgubila na kilaži i došla do brojke od najmanje 52 kilograma.

Podsetimo, nedavno je jedna mlada UFC borkinja i preminula usled posledica naglog gubljenja kilograma sličnim surovim metodama, a zbog ovoga je UFC sve češće na meti kritika.

Zenskim borcima je to posebno problematično jer ima nekoliko težinskih kategorija i moraju da gube značajno na težini kako bi bili u okviru određene kategorije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA