Kris deformisala lice Holi Holm, Nurmagomedov ubio Boga u Barbozi i hoće duel sa Konorom! (VIDEO)

Prštalo je na sve strane u poslednjem danu 2017!

  • 5

Bogato UFC veče obeležila je pobeda Kris Kiborg nad Holi Holm.

Sa rezultatom 49-46, 48-47, 48-47, Kris je prevazišla sve udare Holi za pojas perolake kategorije, nakon čega je odala priznanje rivalki.

- Hvala ti Holi, ti si neverovatan borac - poručila je Kris nakon bitke, u kojoj je Holmsova bila bolja u drugoj rundi. Tada je levicom naterala Kris da se dobro zamisli kako će dobiti meč, ali je posle preuzela kontrolu duela do pete runde.

Holm je izgubila poslednje tri od četiri borbe, na odluku, a dve borbe bile su za titulu, pa nema sumnje da je Kiborgova učvrstila dominaciju.

Vladao je oktagonom i Habib Nurmagomedov, u lakoj kategoriji je bio jači od Edsona Barboze u UFC 219, sada ima savršenih 25-0 u MMA i 9-0 u UFC.

Razlika je bila 30-24, 30-25 X2, nekoliko ranih udaraca nogom bilo je dovoljno, Brazilac se munjevito našao na podu i pretrpeo je udarce, šutiranja i preostalo mu je samo da prizna poraz.

To je bilo dovoljno da se najavi duel sa Tonijem Fergusonom početkom naredne godine, a nakon toga, nije daleko ni okršaj sa Konorom Mekgregorom, koji se predviđa za leto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Foco

    31. decembar 2017 | 20:55

    Nista od Khabiba i Conora verovatno, svi znamo da bi mu Khabib u tom slucaju zavrsio karijeru, jer ko izgubi comeback borbu taj je gotov, odlican primer Ronda Rousey, a nije dobro za ufc da Conor zavrsi kao Ronda jer im je Conor najbolji ambasador.

  • Lala

    31. decembar 2017 | 11:40

    Bravo Habibe.

  • ccc

    31. decembar 2017 | 10:15

    Ludi ceceni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA