≫ 

Veljko Ražnatović kakvog dosad niste upoznali: Kako se godinama u tišini čeličio da postane bokserska zver? (VIDEO)

Novopečeni profi bokser dao je prvi intervju nakon pobede u Jagodini u svojoj prvoj profesionalnoj borbi

  • 4

Veljko Ražnatović je pobedom započeo prefesionalnu boksersku karijeru, pošto je u Jagodini demolirao Bugarina Kraštju Jordanova nokautom u prvoj rundi.

Veljko je odlučio da krene svojim putem i da publicitet stvara samostalno, a ne da u javnosti bude poznat samo kao "Cecin ili Arkanov sin". Pre borbe protiv Bugarina, dugo se i naporno pripremao i u tišini je trenirao, daleko od očuju javnosti.

To je otkrio u svom prvom intervjuu odmah nakon pobede, a takođe je napomenuo i to da želi da dobija drugu vrstu publiciteta, a ne onako kako je to do sada bio slučaj.

>>> Grmelo je Marš na Drinu, dok je Veljko ulazio u ring: Srpska koračnica motivisala Arkanovog sina da prebije Bugarina (VIDEO)

- Završio sam meč prekidom, ne može bolje od toga. Odboksovao sam super, mislim da me protivnik ni u jednom momentu nije ugrozio. Publika je bila jedinstvena, stvarno nikad onakav prijem nigde nisam imao. Čestitke i posle meča, sve je bilo patriotski, srpski. Majka to neće da gleda - rekao je Veljko za TV Pink u prvom intervjuu nakon pobede na debiju u profi ringu.

Foto: Tanjug/Dusan Anicic

- Smatram da to svetlo u kojem sam bio u javnosti pogrešno svetlo za mene. Mislim da je ovo pravi put za mene, ne želim nijednu drugu priču da guram. Treniram u Fontani u Hali sportova, svi mogu da dođu da se prijave, daleko od toga da se ja krijem, ali u tišini se radi i rezultati se vide sami - poručio je Ražnatović, koji želi dugo da se bavi boksom i ima najviše moguće ciljeve.

 
A post shared by The Tiger- B P (@aceisb4ck) on

- Sve zavisi od čoveka do čoveka. Džordž Forman je boksovao dugi niz godina, obično se to završava oko 30-35 godina. Ja bih to gurao dokle god mogu. To je nešto čime ću da se bavim dokle god mogu i to ću da jurim najveći mogući rezultat koji postoji.

Iako nije pominjao svog oca Željka Ražnatovića Arkana, jasno je da je u odgovoru u tome kako izdržava tako naporne treninge i kako u jednom momentu nije odustao, mislio upravo na svog pokojnog oca.

Foto: Vican Vicanović / Privatna arhiva Jovana Milivojević

- Sve je to deo pravilnog treninga, pravilne ishrane, sve to mora da ima mini frakture i da to okoštava opet, da bi se sama ruka ojačala. Ne bih ništa da insinuiram, ali mislim da to "nikad ne odustati", to je u krvi - poručio je novopečeni profi bokser, kojima su idoli bokseri koji su pomagali javnosti od velikih para koje su zarađivali.

- Ugledam se na mnogo boksera, ne samo zbog pobeda u ringu, već i po tome kako su se držali u javnosti, šta su radili sa tim velikim parama. Trudim se da i ja budem skroman u tim pobedama.

Trenutno o Veljkovoj karijeri brine Jovan Rakonjac, ali on posebno zahvaljuje svom drugu i mentoru Miljanu Rovčaninu, od koga je pokupio boksersko znanje.

 
A post shared by The Tiger- B P (@aceisb4ck) on

- Vodi me moj trener Jovan Rakonjac, ali sam znanje pokupio preko druga Miljana Rovčanina, i tamo sam otišao da usavršim ove veštine. Za sada je to prosperitetna saradnja.

Pre boksa trenirao je i druge borilačke veštine, ali se pronašao u plemenitoj.

- Ja sam malo trenirao MMA i kik boks, ali ništa mi se nije svidelo kao boks. To je prava plemenita veština, prava ferka što se kaže MMA kod nas nije toliko još dovoljno zagrizlo, ali imamo Darka Stošića koji je ušao u UFC i velika je nada, imamo uzdanicu i u MMA sportu - zaključio je Veljko Ražnatović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA