≫ 

Pljuštale pesnice u Brazilu: UFC noć nokauta mnoge je oborila s nogu! (FOTO) (VIDEO)

Sve najbolje što ovaj sport može da ponudi dogodilo se u Rio de Ženeiru

  • 1

Pravi UFC 224 spektakl ljubitelji borilačkih sportova mogli su da isprate u noći između subote i nedelje i Rio de Ženeiru. Samo dva meča završena su sudijskom odlukom dok je čak 11 završeno pre poslednjeg zvona po čemu je izjednačen rekord. 

>>>50 Cent postaje MMA borac: Zauzet sam poslom koji će vas sve oduvati!

Amanda Nunjes nokautirala je Rakel Penington, Ljoto Makida brutalno je front kikom zaustavio Vitora Belforta dok je veliku pobedu ostvario Kelvin Gastelum protiv Ronalda Souze.

Rakel Penington ni malo dobro se nije provela protiv Amande Nunjes koja je nokautom u 5. rundi odbranila pojas namenjen najboljoj. Penington je iza sebe imala solidnu borbu, ali je ostala bez snage, što je i poručila svom timu.

Međutim, oni su odlučili da je vrate u oktagon i pogrešili jer je Amanda Nunjes bukvalno isprebijala pa je Rakel krvavog nosa i na patosu dočekala kraj meča.

 

U jednoj od najzanimljivijih borbi Amanda je odbranila titulu najbolje; Foto: Tanjug/AP

Rakel je meč završila u lokvi krvi; Foto: Tanjug/AP

Zatvoreno oko Rakel; Foto: Tanjug/AP

Još jedan meč koji, svakako, vredi pomenuti je onaj u kojem je Ljoto Makida nokautirao Vitora Belforda. Popularni Zmaj, koji ima sjajnu tehniku u svojim nogama, pogodio je protivnika front kikom što je bilo dovoljno za pobedu.

 

Popularni front kik; Foto: Tanjug/AP

Nije imao snage da nastavi; Foto: Tanjug/AP

I Kelvin Gastelum pokazao je veoma zreo nastup protiv izvanrednog i iskusnog protivnika kao što je Ronalda Souza. Borba puna preokreta i tempa na kraju je otišla na stranu Amerikanca koji j epokazao da pripada samom svetskom vrhu.

Momenat nokauta; Foto: Tanjug/AP

Atraktivan nokaut ostvario je i Elizeu Zaleski dos Santos u pobedi protiv Seana Stricklanda. On je iz okreta nogom poslao na pod svog protivnika.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA