≫ 

Nadam se da posle ovog nokauta niko ne sumnja u moje mečeve: Veljko Ražnatović poslao poruku dušebrižnicima! (VIDEO)

Ovoje prava odskočna daska za ubuduće jer planiram da u naredne dve godine postanem ozbiljan izazivač za titulu

  • 4

Veljko Ražnatović, mladi srpski bokser gradi sam svoj put u ovoj plemenitoj veštini i pokušava da dosegne snove. Jeste da je sin poznate pevačice Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ali ne želi da ga znaju samo po tome.

Na pravom je putu da sebe etablira u vrhunsko boksersko društvo narednih godina. On je u subotu u Končarevu ostvario treću profi pobedu u boksu pobedivši Italijana Danila Staćonea.

Veljko je praktično patosirao Italijana koji je pao kao pokošen i nije mrdao. Hitna pomoć je brzo utrčala u ring i ''digla iz mrtvih'' Staćonea koji je samo na početku meča bio dostojan rival.

Desni kroše je poslao Italijana na pod : Veljko Ražnatović na meču Foto: ATA Images

- Pred meč sam se osećao izvanredno. Ušao sam jako samouveren, cilj mi je bio jasniji nego ikada i smatram da sam dobro zamisao pretvorio u delo.

-Nokaut nisam jurio. Došao je nekako prirodno, sam od sebe, počeo sam sve bolje da predvidjam pokrete njegove glave i na kraju mi se pesnica našla tačno na njegovoj bradi. Klasičan nokaut, to je boks - kaže Veljko i dodaje ko mu je bio najveća podrška.

Italijan je pao kao pokošen, a Veljko otišao u neutračni ugao Foto: ATA Images

- Najveća podrška je bio moj deda, sve vreme sam ga čuo pored ringa - nasmejao se Ražnatović.

On je istakao da mu je ova pobeda jako bitna, pogotovo zbog dušebrižnika i hejtera koji sumnjaju da mu nameštaju protivnike

- Ovo je prava odskočna daska i smatram da niko posle ovakvog nokauta ne može da spekuliše o mojoj posvećenosti i mom cilju. Kao ni o autentičnosti mojih mečeva, čega sam se načitao dosta do sada, što je apsolutno apsurdno.  Dobio sam prelepe čestitke, sve u skladu sa rezultatom - kaže on.

VIDEO: Pogledajte kako je mladi Ražnatović uz pesmu "Marš na Drinu"  izašao na meč

Mladi srpski bokser ne planira da stane.

- Nastavljamo jakim tempom, gradimo se u bokserskom svetu i planiram da u sledeće dve godine budem ozbiljan izazivač. Smatram da je pamet najbitnija u boksu. Svako može da se dovede u fizičku spremnost ali retko ko može da efektivno koristi mozak. Smatram da je to pravo oružije i u boksu i u životu - kaže Ražnatović.

Na pitanje kako je Dragan Marković Palma koji je bio i organizator spektakla u Končarevu reagovao, Veljko je rekao:

- Gospodin Dragan je bio oduševljen. Čestitao mi je i ovim putem mu se zahvaljujem još jednom što je priredio ovakav spektakl, i omogućio mi da zablistam.  Takodje želim da se zahvalim sponzorima koji su omogućili ovaj meč, Go-Gu, Diet-Xu i Pinn Bet Kladionicama. Hvala najlepše - poručio je Ražnatović.

Inače, Ražnatović je profi debi imao 10. marta 2018. godine u Jagodini, tada je pred 5.000 gledalaca u dvorani "Jacca" tehničkim nokautom u drugoj rundi savladao Bugarina Kraštja Jordanova, da bi pre mesec dana, u Derventi, na poene u četiri runde, pobedio i Hrvoja Božinovića iz Hrvatske (2-17)

VIDEO: Pogledajte trening Veljka Ražnatovića

(J. M./D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    9. jul 2018 | 10:15

    Mnogo plemenita vestina, ovaj mucenik jedva ziv ostao.

  • Sveto

    9. jul 2018 | 19:06

    Vidi se da Italijan nije u formi i da je propali bokser a o sinu Svetlane i Zeljka ne zelim da komentarisem, kada udje u ring sa nekim dokazanim bokserom onda moze da se hvali ali nikako ne u Koncarevu.

  • Kodiaq

    9. jul 2018 | 18:30

    Znam ovog Italijana!!! Prodaje kinesku garderobu na Ponte Rossu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA