Konor i Habib su bili dosadni u odnosu na ovu makljažu: Ferguson slavio u krvavoj borbi, Petis hteo da se bije sa slomljenom šakom! (VIDEO)

Konor i Habib su imali žestoku uvertiru

  • 12

Meč između Tonija Fergusona i Entonija Petisa bio je mnogo veći spektakl od borbe u Las Vegasu, ali su imena Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora zasenila krvavu borbu.

Ferguson je trijumfovao (24-3 MMA, 14-1 UFC), dok je Petis sada na učinku 21-8 MMA i 8-7 UFC, a pojedini prizori sa meča nisu baš za svačije oči.

Brutalna borba Foto: Tanjug/AP

Toni Ferguson je slavio prekidom zbog Petisovog loma ruke nakon dve runde brutalne borbe, u kojoj poraženi nije više mogao da parira.

Od početka je akcija bila takva da su obojica bila željna da pokažu najviše što mogu, obojica su u ugao morala krvava već posle prve runde, ali je za nijansu bolji Toni ipak stekao veću dozu samopouzdanja za nastavak.

Petis ga je zatim zbog previše spuštenog garda pogodio u bradu, ali se Ferguson nakon toga ipak zatvorio i potom raskrvario Petisovo čelo.

Krenula su obojica na sve ili ništa, sevali su udarci, a Ferguson je opet bio precizniji i izazvao prelom ruke.

Želeo je Petis da se bori, ali je Ferguson morao da trijumfuje tehničkim nokautom, vezao je 11. pobedu u nizu, čime je napravio uvertiru za meč decenije o kome se i dva dana kasnije priča - Habib je novi apsolutni vladar UFC scene.

Habib u našim srcima! Suze, radost i anarhija tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diaz

    9. oktobar 2018 | 20:03

    Sledeca borba za Fergusona bi trebala da bude sa Konorom i pobednik da se bori sa Habibom. Jedino pod tim uslovom sam za to da Konor dobije revans. Da ga zaradi. Jer izgubio je sve 4 runde protiv Habiba i jos predao na kraju te 4 runde. Mada Ferguson je uveliko zasluzio borbu sa Habibom ali Ferguson hoce prvo Konora tako da to je po meni borba za napraviti uskoro. To bi trebala da bude sledeca borba za Konora pa tek ako pobedi Tonija onda da dobije revans sa Habibom.

  • realno

    9. oktobar 2018 | 21:05

    Iskreno Ferguson i Connor su borci koji su počeli i bolje im leži Featherweight kategorija...Za Lightweight je Connor pevo izgubio čak od Diaza...A Ferguson koliko znam pripada isto Feather kategoriji...

  • Comi 85

    10. oktobar 2018 | 13:45

    Ovo je bila glavna borba!!Ferguson je tata za sve..irac je spor za fergusona!!Bila bi ekstrA borba Ferguson Habib!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA