Dosad neviđeni snimak: Pogledajte kako Habibov prijatelj ubija Mekgregora od batina! (VIDEO)

Asadula Emiragaev je bio najžešći u napadima po završetku borbe na UFC 229

  • 8

Iako je od prošlo desetak dana od kako je završen UFC 229, i dalje se polemiše o borbi Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora, kao i o haosu koji je izbio po završetku borbe, kada je došlo do opšte tuče u publici, ali i do uletanja drugih lica u oktagon i tuče unutar njega.

>>> Konačno je rasvetljeno zašto je Habib preskočio ogradu i napao Mekgregorov tim: Sve je počelo zbog ovog čoveka! (VIDEO)

I dalje se priča o tome ko je kriv, zašto je izbio sukob i kakve će biti posledice po mnogobrojne borce koji su uključeni u nerede.

Mnogima od njih preti i suspenzija iz UFC-a, a među njima su mnogi prijatelji Habiba Nurmagomedova, koji su uleteli u ring i počeli da se tuku sa Konorom Mekgregorom.

Iako je Habib najavio da je spreman da se solidariše sa svojim prijateljima i da napusti UFC ukoliko oni budu suspendovani, pitanje je kako će najjača MMA organizacija reagovati na ponašanje nekih od njih, koje se jasno vidi posle dosad neobljavljenog snimka.

Najžešći je bio Asadula Emiragaev, Habibov prijatelj iz detinjstva, koji je preskočio ogradu i s sleđa napao Mekgregora, a zatim mu zadao seriju razornih udaraca u glavu. To nije bilo sve, jer je potom još jedan član Habibove ekipe nasrnuo na Mekgregora, koga je potom sačuvalo obezbeđenje.

VIDEO: Bakočević o UFC 229: Kad te se Habib dokopa to ti je potpuno druga životinja kao da te napao čovek od 100kg a ima 70!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo77

    15. oktobar 2018 | 16:15

    Bas hrabro sa ledja...tipično za muslimane...

  • Gm

    15. oktobar 2018 | 17:31

    Prebija ga kao sto bi ga i ja prebio sa ledja. Bas je mocan...

  • ĆupričaninSWE

    15. oktobar 2018 | 18:11

    Nisam pristrasan ali napadaju ga sa svih strana. Udare par puta i pobegnu ili ih neko skloni, ne zna odakle da se brani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA