≫ 

Tajson priprema Habiba za meč sa Mejvejderom: Rus dobio neviđeno pojačanje pred meč decenije! (FOTO) (VIDEO)

Dagestanac je ozbiljno shvatio sledećeg rivala

  • 12

Neporaženi borci, UFC šampion Habib Nurmagomedov i legendarni bokser Flojd Mejveder uveliko dogovaraju meč decenije, za koji će, po svemu sudeći Rus dobiti neočekivanu pomoć.

Kako prenose svetski mediji, otac "Ludog Rusa", Abdulmanap Nurmagomedov potvrdio je da će, ni manje, ni više, nego Majk Tajson lično pripremiti Habiba za spektakl.

>>> Flojd i "ludi Rus" dogovaraju najskuplju borbu svih vremena: Mejveder prihvatio Habibov izazov za meč decenije! (FOTO) (VIDEO)

Takođe, Ruska novinaska agencija TASS javlja da će u njegovom timu biti i  Anatoli Lomačenko, otac dvostrukog osvajača zlatne olimpijske medalje Vasilija.

- Habib će imati svoju šansu da se oproba u boksu. Imaće bolju priliku nego Mekgregor.Habib će ući u klinč sa Amerikancem - rekao je otac UFC borca i dodao:

- Želim da najbolji bokseri sveta Lomačenko i Tajson budu u uglu ringa dok moj sin boksuje - zaključio je on.

Oba borca su do sada bez poraza. Mejveder ima 50 pobeda, dok Rus ima 27, a kako su se obojica saglasili, u džungli ima mesta samo za jednog kralja.

VIDEO Ovo mora debelo da se zasluži! Habib dobio poklon za ceo život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    16. oktobar 2018 | 18:51

    Mec sa Mani Pakjaom bio mec decenije pa mec sa Konorom mec decenije i sad opet mec decenije...

  • pp

    16. oktobar 2018 | 20:30

    Ovo je samo obicna cirkuzantska predstava za uzimanje love. Koliko god da gotivim Nurmagomedova on nema nikakve sanse u bokserskom mecu sa Mejvederom, kao sto nije imao ni MEkgregor sa kim se igrao macke i misa i nije hteo da ga nokautira u prvvoj rundi samo zbog publike. Moze da ga spremaju svi najbolji bokseri svih vremena to mu nece nista pomoci. A Mejveder nece da propusti jos jednu sansu da uzme 100 miliona dolara a a se ni ne preznoji.

  • neko

    16. oktobar 2018 | 19:29

    Mec najvece legalne pljacke glupog naroda 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA