POČELE PRIPREME ZA BELGRADE 10k: Nike+ Run Club besplatni treninzi za sve trkače

Svi polaznici, i žene i muškarci, uz stručni trenerski kadar, mogu da treniraju, testiraju svoje mogućnosti i obore lične rekorde brzine

  • 0

U sklopu priprema za šestu po redu Nike trku - "Belgrade 10k", Nike+ Run Club je na stadionu FK Partizan započeo sa besplatnim treninzima za sve ljubitelje sporta i trčanja.

Svi polaznici, i žene i muškarci, uz stručni trenerski kadar, mogu da treniraju, testiraju svoje mogućnosti i obore lične rekorde brzine. Osim priprema za samu trku i pomeranja ličnih granica izdržljivosti, cilj treninga je i da promoviše zdrav način života i rekreativno bavljenje sportom.

Uz brojne Beograđane, treningu su prisustvovali poznati glumac Aleksandar Radojičić i maneken Vlada Vuksanović, a svi učesnici imali su jedan zajednički cilj, što bolje se pripremiti za veliku Belgrade 10k trku koja će se održati 17. septembra.

Foto: Promo

- Odlično iskustvo sa prethodnih Nike trka ohrabrilo nas je da još ambicioznije pristupimo ovogodišnjoj, šestoj po redu, trci i da inspirišemo trkače da još jednom pokažu zašto je brend Nike odavno svrstao Beograd među svetske metropole koje neguju sportski duh i trkačku kulturu. Kampanja kojom promovišemo gradsko trčanje traje više od šest godina, priključio nam se veliki broj trkača, među kojima je dosta poznatih ličnosti, i svi zajedno smo uspeli da Beograd svetu predstavimo kao jednu od vodećih evropskih metropola u kojoj je svetski trend gradskog trčanja zaživeo - izjavila je Jelena Stojanović, brend menadžer Nike Srbija.

Foto: Promo

Na globalnom nivou, cilj kampanje je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, ali, da postanu deo Nike kampanje i uz pomoć Nike+ Run Club (NRC) i Nike+ Training Club (NTC) aplikacija istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži. Treneri u okviru Nike+ Run Club aplikacije razvili su specijalni program u trajanju od 8 nedelja, koji svakom polazniku pruža mogućnost da kvalitetno napreduje i postane brži i izdržljiviji.

Nike + Training Club (NTC) aplikacija će i ovog leta će biti usmerena na postizanje agilnosti, brzine i izdržljivosti kroz kombinaciju različitih vežbi.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA