Najbolji srpski bodibilder svih vremena u šestoj deceniji izgleda bolje od pola mladića! (VIDEO)

Miloš Šarčev je najslikaniji bodibilder na svetu, a toliko fotografija na naslovnim stranama svetskih magazina o fitnesu i bodibildingu nema niko

  • 12

Miloš Šarčev je u Americi proveo skoro 30 godina i posle karijere profi bodibildera postao je renomirani trener u svetu fitnesa poznat po nadimku "The Mind" ( mozak) jer u svoje treninge uključuje i najsavremenija istraživanja na polju treninga i ishrane.

Međutim, on nije samo neki ekspert na papiru, kada vidite kako izgleda u svojoj 55. godini, shvatićete da itekako zna da praktično primeni svoje znanje. Ovoga puta vam pokazujemo njegovu fotku, a nadamo se da ćemo uspeti da uskoro napravimo i veliki intervju sa Milošem.

Inače, Miloš je osvojio takmičenje Mister Univerzum 1989, a nakon toga je zakoračio u profesionalne vode i bio je 12 puta finalista takmičenja Mister Olimpija. Trener je mnogih bodibilding zvezda, kao i vrhunskih sportista iz NBA, NFL, atletike itd.

Sa četvorostrukim šampionom Mister Olimpija nekada i sada Džejom Katlerom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cenzura

    31. jul 2018 | 16:09

    sve je to lepo al kad ste visoki 2 metra

  • Cekaj

    31. jul 2018 | 17:58

    Izgleda bolje od bola mladica?A da li je to prirodno ili je u pitanju kreatin, steroidi,gejneri,proteini...?? To ti je kao kad vidis zenu sa implantima kako vezba u teretani zadnjicu. Prirodan/na si nesto.

  • Dr. za rock and roll

    31. jul 2018 | 18:07

    Izgleda super i tu nema reci... Samo i najveci lajik vidi da je 100 hemije zasluzno za to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA