POČELE PRIPREME ZA "WE FLY BELGRADE": Nike+ Run Club sprema najveću Nike trku do sada (FOTO)

- Veoma smo ponosni što iz godine u godinu imamo sve veći broj prijavljenih trkača, jer je to ujedno i pravi pokazatelj da naš brend neguje sportski duh i trkačku kulturu - istakla je Jelena Dubovac, brend menadžer Nike Srbija

  • 0

Brend Nike u okviru Nike Running kluba počeo je sa pripremama za ovogodišnju "We fly Belgrade" trku koja će se održati 9. septembra na Ušču.

Prvi trening okupio je veliki broj ljubitelje sporta i trčanja na stadionu FK Partizan, a svi trkači imali su priliku da uz stručne trenere testiraju svoju brzinu i izdržljivost. Brojne poznate ličnosti i sportisti poput Aleksandra Radojičića, Vlade Vuksanovića, Milice Starović, Hane Adrović i Tamare Salaški, došli su da pruže podršku svim trkačima koji se spremaju za veliku Nike trku.

Foto: Rastko Šurdić

- Veoma smo ponosni što iz godine u godinu imamo sve veći broj prijavljenih trkača, jer je to ujedno i pravi pokazatelj da naš brend neguje sportski duh i trkačku kulturu. Pored profesionalnih trkača, imamo tim stručnih trenera koji se uvek trude da na najbolji način pripreme sve zainteresovane, kako bi mogli da ostvare vrhunske rezultate. Ove godine, organizujemo poznatu Nike trke već sedmi put zaredom, a posebnu zahvalnost želimo da izrazimo svim partnerima koji značajno doprinose realizaciji ovog projekta - istakla je Jelena Dubovac, brend menadžer Nike Srbija.

Foto: Rastko Šurdić

Pored postizanja kondicije za samu trku i testiranja ličnih granica izdržljivosti, cilj treninga je da promoviše zdrav i aktivan način života, dok je cilj brenda da inspiriše ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da postanu deo Nike trkačke zajednice. Zahvaljujući specijalnom programu koji je razvijen u okviru Nike Running kluba, svaki polaznik ima mogućnost da testira granice brzine i izdržljivosti uz prilagođene treninge, te ostvari najbolji rezultat.

Foto: Rastko Šurdić

Foto: Rastko Šurdić

Foto: Rastko Šurdić

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA