≫ 

KRIVO MI JE: Anđelković za Telegraf objasnio kako je igrao rukom i napravio penal u 93. minutu (VIDEO)

Zvezdin bek priznaje da nije čuo niti video Manojlovića, a da je sve što se dešavalo u tih 10 sekundi splet nesrećnih okolnosti

  • 34

Ako neko nije zaslužio da se po njemu ospe ''drvlje i kamenje'', bez obzira šta je učinio, onda je to svakako Dušan Anđelković.

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u poslednjih šest meseci napravio je penal u 93. minutu meča protiv Irtiša, što je bio okidač za osudu jednog dela javnosti.

>>> ŠTA ČEKA ZVEZDU U PRAGU? Najbolji napadač češke lige ikada, Tomaš Rosicki i vlasnik čiji kapital prelazi 2 milijarde dolara (VIDEO)

Kao da su mnogi jedva čekali kiks populranog Džina ne znajući da je fudbal igra koja se sastoji i od grešaka.

Anđelković svoju ne krije, nikada i nije, a za Telegraf je objasnio šta se to dogodilo u finišu sureta u Pavlodaru. Susreta koji je odlično odigrao, bez obzira na taj nesrećan penal koji se dogodio.

- Vidim da su mnogi naslovi bili bombastični, kao da smo ispali sa Svetskog prvenstva - počeo je Anđelković priču za naš portal:

- Krivo mi je što se to dogodilo u 93. minutu i što smo odigrao dobro utakmicu, kao i cela ekipa. Imali smo 1:0, mada ni ovaj rezultat 1:1 nije loš...Šta se desilo? Izgubili smo loptu na sredini terena, usledio je centrašut u dubinu gde je Le Talek skočio sa jednim od igrača Irtiša.

- Lopta se odbila. Znajući da je teren klizav, hteo sam da skočim i što pre da je izbacim jer je protivnik već krenuo meni iza leđa. A lopta je zbog tog terena, umesto da odskoči žabicu, odskočila odmah uvis. Sve što se posle dogodila je nešto neobjašnjivo. Iskreno, ne znam ni kako je zakačila ruku. Ta reakcija bila je sklop nekih nesrećnih događaja koji su se dogodili u 10 sekundi. Nisam video da je golman krenuo na loptu, niti sam ga čuo. U glavi mi je bilo da će ovaj iz Irtiša biti sam ispred golmana ako prođe.

Zvezda je svakako favorit u revanšu. I zbog rezultata iz prvog meča, ali i zbog kvalitetnijeg tima.

- Očekujem da ćemo i u revanšu igrati tvrdo i disciplinovano kao u prvom meču. Da ćemo kontrolisati utakmicu i dati nekoliko golova više nego u prvom meču i obezbediti prolaz dalje - prizanje Anđelković.

Foto: FK Crvena zvezda

Ukoliko preskoče Irtiš, crveno-beli će ''udariti'' na Spartu iz Praga.

- Jeste da deluje kao kliše, ali stvaro sada razmišljamo samo o Irtišu. Ako prođemo, tek onda ćemo misli usmeriti ka Sparti. To je jedan ozbiljan tim koji je uložio dosta novca. Međutim, mislim da možemo da se nosimo s njima i da smo mogli i gore da prođemo u žrebu. Doduše, mogli smo i bolje. Ali, ponavljam! Prvo Irtiš,a  za Spartu će biti vremena - jasan je bio Anđelković u razgovoru na Telegraf.

(Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA