Favoriti preživeli 2. kolo kvalifikacija za LŠ, Hrvat tragičar drame u Albaniji! (VIDEO)

Malo je falilo da Kukeši, Dandalk, Zrinjski ili Žilina naprave veliko iznenađenje u 2. kolu

  • 1

Svi favoriti ostvarili su prolaz u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, iako je u nekoliko duela bilo ozbiljnih problema za jače ekipe, i moglo je da dođe do ozbiljnih iznenađenja.

Ludogorec, Seltik, Slacburg i Legija su bili veoma ubedljivi u revanšima, dok su Rozenborg, Kopenhagen, Šerif i Maribor preživljavali pravu dramu do samog kraja meča.

Rozenborg je morao da igra produžetke protiv irskog Dandalka, pošto je meč u Norveškoj završen identičnim rezultatom kao u prvoj utakmici (1:1), ali su u produžetku šampioni Norveške ipak došli do pobede golom Vilhjalmsona u 98. minutu.

Malo je falilo da albanski Kukeši napravi veliko iznenađenje i da eliminiše moldavski Šerif, pošto su vodili sa 2:1 (izgubili u 1. meču sa 1:0), a imali su i penal za 3:1, ali ga je promašio Hrvat Pero Pejić.

Žilina je pobedla u Kopenhagenu sa 2:1, ali nije uspela da nadoknadi poraz od 3:1 u Slovačkoj, dok je Maribor uspeo da sačuva prednost od 2:1 iz duela u Mostaru protiv Zrinjskog, ali je do kraja bila drama jer su Mostarci imali aktivan rezultat do samog kraja.

REZULTATI:

Dudelanž - APOEL 0:1

Rozenborg - Dandalk 2:1

Kopenhagen - Žilina 1:2

Kukeši - Šerif 2:1

Ludogorec - Žalgiris 4:1

Maribor - Zrinjski 1:1

Salcburg - Hibernijans 3:0

Seltik - Lifild 4:0

Legija - Mariehamn 6:0

Honved - Ber Ševa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA