Murinjo opet pecnuo upravu zbog Matića: Portugalac naredio dolazak Srbina i Hrvata uz jedno malo popuštanje

Đavolski je težak posao privesti transfere kraju

  • 1

Vreme leti, Mančester junajted je bez traženih pojačanje, Žoze Murinjo na ivici nerava.

Menadžer Crvenih đavola poslao je još jednu poruku upravi kluba, tokom američke turneje na koju nije mogao da povede Nemanju Matića i Ivana Perišića.

Portugalac želi Srbina i Hrvata u veznom redu, do sada su stigli Viktor Lindelof i Romelu Lukaku, ali to ne zadovoljava apetite ekscentričnog stručnjaka.

Ne ide mu sa popunjavanjem pozicije zadnjeg veznog, Totenhem je odbio ponudu za Erika Dajera, dok je Čelsi i dalje hladan po pitanju Nemanje Matića.

- Pitao sam za četiri igrača, ali sam spreman da spustim zahteve na još tri pojačanja. Teška je situacija na tržištu, mi nismo spremni da kupujemo i kupujemo nonstop - rekao je Murinjo, i dodao:

- Nismo spremni da platimo baš sve što traže od nas, a sa tri ću dati bolji balans timu i igračkom kadru, imaćemo bolje uslove da se takmičimo na više frontova.

Čelsi je ljut na Junajted zbog kupovine Lukakua, ali ako se izjalove sve preostale opcije za Matića, nije isključeno da momak sa Uba ipak ode u Mančester.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA