Jedan novinar je baš insistirao da mu Đoković kaže zašto ne dolazi da gleda Zvezdu protiv Sparte (VIDEO)

Najbolji srpski teniser ide na put, pa je sprečen da bude uz voljeni klub

  • 4

Novak Đoković je doneo jednu od najvažnijih odluka u svojoj karijeri, pošto je prvi put od kako igra tenis odlučio da napravi pauzu od čak 6 meseci i na teren će se vratiti tek početkom 2018. godine.

Tokom razgovora sa novinarima u Beogradu, Novak je pričao o mnogim daljim planovima, otkrio je i kakav će stručni štab imati, čemu će se posebno posvetiti, ali je pričao i o mnogim drugim temama, kao što su druženje sa košarkaškim reprezentativcima, praćenje vaterpolo prvenstva, ali je dobio i jedno pitanje o Zvezdi.

Poznato je da je on veliki navijač crveno-belih i u nekoliko navrata je išao na utakmice na Marakani i u Pioniru, kada god je bio u Beogradu u to vreme. Ipak, ovoga puta ga neće biti na Marakani na utakmici Zvezde i Sparte u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

>>> Poznato koja TV kuća je kupila pravo na prenos Zvezdinog revanša iz Praga!

Jedan novinar je Novaku postavio dva pitanja, jedno o tome da li smatra da ima neravnopravan tretman u svetskim medijima u odnosu na Federera i Nadala, a zatim i da li dolazi na Marakanu.

Novak je na prvo odgovorio, ali ne i na drugo, pa je novinar insistirao da dobije odgovor i na to dolazi li na utakmicu.

- Sutra putujem, tako da neću biti tu, ali pratim - uz osmeh je rekao Novak.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA