Srnić se baš okuražio: Možemo da se nadigravamo i sa Milanom (VIDEO)

Samopouzdanje je na vrhuncu kod fudbalera Zvezde posle "duple" pobede nad Spartom

  • 11

Sreća, radost, zadovoljstvo i blaga euforija zapljuskuju svlačionicu fudbalera Crvene zvezde posle još jedne pobede nad praškom Spartom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Sledeća stanica, i poslednja ka Ligi Evrope, je plej-of, a tamo crveno-beli mogu naleteti i na sve same evropske "teškaše", kakav je, recimo, slavni Milan.

>>> Plavšić upao u Zvezdinu svlačionicu i pridružio se slavlju! (FOTO)

Ali, ni "roso-neri" nisu bauk za ovakvu Zvezdu, tvrdi jedan od kratora uspeha u Pragu Slavoljub Srnić, mada bi, naravno, više voleo nekog lakšeg protivnika.

Konkretno, na pitanje "kog protivnika bi voleo u plej-ofu", Srnić je rekao:

Ne znam, iskreno ne bih samo voleo ove baš jake ekipe, tipa Zenit, Milan, Fenerbahče... Ali, puni smo samopouzdanja tako da, mislim, i ako bi nam Milan došao da bismo se nadigravali sa njima, mogu to slobodno da kažem.

Asistent kod jedinog gola na utakmici u Pragu, dodao je da je Zvezda u Češkoj igrala onako kako je i priželjkivao - na pobedu.

- Kao što sam obećao, došli smo ovde da pobedimo, i to smo učinili. Ovo je velika pobeda za nas, i za samopouzdanje svih igrača. Sada čekamo žreb i narednog protivnika srećni i zadovoljni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA