Radonjić nije igrač Zvezde: Terzić objasnio tih famoznih 40 % procenata i čudan ugovor sa igračem!

Krilni napadač je trenutno pozajmljen igrač, ali nakon isteka pozajmice kreće ugovor sa crveno-belima

  • 3

Nemanja Radonjić nije igrač Crvene zvezde, već je pozajmljen igrač Rome na Marakani.

Ovo je novinarima otkrio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić koji je potanko objasnio situaciju sa krilnim fudbalerom.

- Radonjić je došao na pozajmicu u Zvezdu iz Rome, a u naredne dve godine niko nema pravo da ga prodaje. S tim da  je Radonjić potpisao još jedan ugovor sa Zvezdom od 2019. do 2022. godine. Tek kada nastupi taj ugovor, onda dolaze i ti procenti - rekao je Terzić i nastavio da objašnjava procente:

- Kad hoćete da dovedete nekog igrača koji vam treba, niste vi jedini subjekat koji pregovara. Postojala je i druga strana koja je mnogo mnogo komplikovana jer veliki broj ljudi potražuje s te strane. Romi ide 15 odsto, a 25 odsto igraču. Zvezda će, logično, dobiti 60 odsto. A vi procenite da li će tih 60 odsto biti veće od 100 odsto za nekog drugog igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ismail Delija pinkova crvena zvezda

    7. avgust 2017 | 14:17

    Bravo doktore Terzo!Mada ne znam sta si rekao ali znam da si u pravu.

  • Milan

    7. avgust 2017 | 14:51

    Hahaah...dobar komentar.:) Ugorovo jos bolji, znaci da odigra kod nas dve godine i mi onda imamo pravo da ga prodajemo i zaradimo, a da se ja pitam bio bi starter odmah. Ozbiljan igrac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA