Milojević nije mogao da vodi konferenciju, njegov zamenik najavio novog Zvezdinog klinca na terenu!

Šansu protiv Bačke bio mogao da dobije mladi Luka Ilić, koji je nedavno potpisao ugovor sa Mančester Sitijem

  • 5

Pomoćni trener Crvene zvezde Milan Kosanović izjavio je da očekuje da ekipa ozbiljno pristupi duelu sa Bačkom u Superligi i nastavi sa dobrim izdanjima na startu sezone.

Podsetimo, Vladan Milojević nije mogao da se pojavi pred novinarima zbog problema sa leđima.

- Nalazimo se u ritmu četvrtak-vikend i ova utakmica izaziva veliku pažnju pred Evropu, ko će da igra... Svaki meč shvatamo maksimalno ozbiljno, što pokazuju rezultati i to što nismo primili nijedan gol. To je posledica odnosa i timske igre, svaka odbrana počinje od napada - rekao je Kosanović i dodao:

- Bačka nema nijedan bod, promenila je trenera, ali mi se baziramo na našu igru.

On je dodao da postoji šansa da od prvog minuta zaigra Luka Ilić koji je ovog leta potpisao za Mančester Siti, a potom ostao u Zvezdi na pozajmici.

- Svi pozvani igrači su u konkurenciji. Luka ima veliki potencijal, zaslužuje mesto u timu.

Foto: FK Crvena zvezda

Kosanović, kao i Milojević, nije previše hteo da hvali igrače posle odličnog starta sezone.

- Deo sam stručnog štaba i nastaviću sa istom praksom. Igrači ispunjavaju sve zahteve, rezultati govore na kakav način rade. Treba biti realan i iskren i reći da dobro ispunjavaju zadatke i da je to posledica rada i dobre atmosfere. Ništa nije slučajno, ali treba ostati skroman i tražiti još bolje rezultate.

Prema njegovim rečima sadašnji tim Crvene zvezde ima nešto što je prethodnim nedostajalo, veliku želju za uspesima i dokazivanje.

Utakmica 5. kola Superlige između Crvene zvezde i Bačke igra se u nedelju od 17 sati na stadionu Rajko Mitić, uz besplatan ulaz.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasha

    12. avgust 2017 | 15:47

    Bravo Zvezda. Napred Miloje puno zdravlja bravo za klince sve je tačno a niko ne objavljuje da klinci Zvezde igraju a Partizanovi sede na klupi i igraju za Teleoptik. Bravo Kosane

  • Pero Nikic

    12. avgust 2017 | 17:13

    Gazi, lomi Zvezdoooo...

  • Dejan

    12. avgust 2017 | 20:47

    Koji bre klinci pa ti ili i vise nisu nasi vec mančester sitija sto znaci da ih razigravamo za njih a ne za nas za nas treba ubaciti nekog klinca koji ce dati klubu na duge staze a ne ovu bracu koji sledeće godine odlaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA