Četiri kluba u problemu - sudije uzvraćaju udarac!

Disciplinska komisija je pooštrila pravilnik

  • 3

Ponovo su burna dešavanja nakon fudbalskog vikenda u Srbiji.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije ponela je prijave Discipilnskoj komisiji protiv Vojvodine, Mladosti, Mačve i Spartaka, i pojedinačno protiv lica koja su ispred ovih klubova komentarisala suđenje.

Prema informacijama "Informera", kazne neće biti teške jer su u pitanju prvi prekršaji u sezoni.

- Disciplinska komisija je pooštrila pravilnik i ne znam precizno kakve će kazne biti, ali trebalo bi da budu samo finansijske. Sudijska komisija je, naravno, uzela u obzir mogućnost da su sudije zaista grešile. Snimci mečeva su pregledani pažljivo i na sve četiri utakmice nađen je pogrešno dosuđen jedan faul, koji nije uticao na rezultat. Klubovi se zapravo žale da bi izvršili pritisak zbog narednih mečeva, u nadi da će imati olakšice - otkrio je izvor navedenog lista.

Vojvodina je posle meča 5. kola sa Partizanom bila vrlo nezadovoljna suđenjem Milorada Mažića, pa ga je čelnik novosadskog kluba Dragoslav Vuković nazvao "fudbalskim banditom".

Predsednik Spartaka Dragan Simović je posle utakmice 4. kola sa Javorom direktno optužio Bojana Nikolića da je psovao i vređao igrače tokom meča.

Ivica Kralj je kao predsednik Mačve rekao da zbog Maja Vujovića "tribine ostaju prazne".

Na kraju, trener Mladosti Nenad Milovanović je izjavio da je utakmica 2. kola sa Radničkim odložena da ne bi bilo prenosa i da narod ne bi video kako će sudija da pokrade goste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    16. avgust 2017 | 01:00

    A sto Partizan nije kaznjen dok je Vucela pljuvao sve

  • realno Delija

    16. avgust 2017 | 02:08

    Gledao tekmu u NS-u uživo i stvarno se mora reći da je Mažić čak više domsćinski sudio nego za Partizan...Čovek pušta grubu,evropsku igru a to kod nas ne prolazi...Vuković je smešan sa izjavama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA