≫ 

Ovo je Zvezdin sastav za Krasnodar! Crveno-bela bomba na sredini terena

Utakmica se igra od 19 sati na stadinu otvorenom prošle godine

  • 26

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Krasnodaru prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope sa ciljem da posle tačno decenije izbore plasman u grupnu fazu tog takmičenja.

Utakmica se igra od 19 sati na ultramodernom stadionu Krasnodara kapaciteta 34.291 mesta, otvorenom prošle godine za Mundijal u Rusiji.

>>> Grof otkrio ko je favorit - Zvezda ili Krasnodar!

Crveno-beli su pre 10 godina vojevali bitke sa Bajernom, Boltonom, Arisom i Bragom u Ligi Evrope, iz tog tima su i sada u Zvezdi Nenad Milijaš i Dušan Anđelković (inače bivši prvotimac Krasnodara), a da bi ponovili takav uspeh moraju da naprave još jedan podvig i eliminišu skupoceni ruski tim.

Ekipa Vladana Milojevića u odličnom raspoloženju je otputovala u Rusiju, sa osam uzastopnih pobeda, među kojima su dva nad praškom Spartom u prethodnom kolu kvalifikacija za LE, i sa prvog mesta na tabeli Superlige Srbije.

>>> Zamisli da ovo ima Marakana: Igrači Zvezde u čudu - videli su stadion Krasnodara! (VIDEO)

Foto: crvenazvezdafk.com

Za razliku od vicešampiona Srbije, fudbaleri Krasnodara igraju promenjivo na startu sezone i nalaze se na petom mestu ruskog šampionata, ali se u ekipu nakon povrede vraća najbolji igrač i strelac, ali i prvi napadač reprezentacije Rusije Fjodor Smolov.

>>> Milojević: Grb i istorija Zvezde ne dozvoljavaju da se plašimo

Trener Zvezde Vladan Milojević respektuje narednog protvnika, ali naglašava da ga se ne plaši.

- Krasnodar je tim iz vrha ruskog fudbala, ali mi nismo slučajno došli ovde. Biće teško, dobro smo se spremili i imaćemo šta da pokažemo. Grb i istorija Crvene zvezde nam ne daju da se bilo koga plašimo - poručio je Milojević na zvaničnoj konferenciji za medije u Krasnodaru.

Za Krasnodar igra doskorašnji fudbaler i đak Crvene zvezde Mihailo Ristić, pa interesantan duel sa njim priželjkuje Slavoljub Srnić.

- Očekujem 0:1, ne moram da budem strelac, neka bude asistencija. Biće mi čudno da igram protiv Ristića, do juče smo igrali zajedno. Želim mu da počne utakmicu - kazao je Srnić koji priželjkuje da Ristić prođe kao što je Srđan Plavšić u sudarima sa Crvenom zvezdom ovog leta u dresu Sparte.

Potencijalni sastav Zvezde: Borjan, Stojković, Rodić, Babić, Savić, Le Talek, Donald, Kanga, Milić, Srnić, Boaći.

Potencijalni sastav Kranodara: Krasnodar: Sinicin, Janbaev, Grankvist, Martinovič, Ristić, Gazinski, Kabore, Pereira, Žoazinjo, Klaeson, Vamberto.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA