Matić i Junajted nastavljaju da gaze: Crveni đavoli razvalili Svonsi na gostovanju (VIDEO)

Već sada je Murinjova ekipa istakla glavnu kandidaturu za osvajanje titule

  • 0

Mančester junajted nastavlja sa surovom dominacijom u Premijer ligi i već posle dva kola pokazuju da su možda i glavni kandidat za titulu. Ovoga puta je stradao Svonsi u Velsu, gde su Crveni đavoli slavili sa 4:0.

Prvi gol postigao je Erik Bejli u 45 minutu, a sve je rešeno u poslednjih 10 minuta. Lukaku je pogodio u 80. minutu, da bi u 82. mrežu zatresao i Pogba, a konačan rezultat postavio je Marsijal u 84. minutu.

Ponovo je sjajnu partiju odigrao i srpski reprezentativac Nemanja Matić, koji se pokazuje kao možda i ključno pojačanje Junajteda za novu sezonu. Matić je značajno oslobodio Pola Pogbu, koji dobija više prilike da igra ofanzivnije, i time pokazuje sav svoj raskošan talenat i kvalitet.

Junajted se mučio da probije Velšane u prvom poluvremenu, a na kraju je u tome uspeo štoper Bejli, koji se najbolje snašao posle kornera.

Foto: Tanjug/AP

U drugom poluvremenu je Svonsi pokušavao da izjednači, a kada su oko 80. minuta izgublili snagu na scenu je stupio ubitačni napad Junajteda. Henrik Mikhtarijan je podelio dve fenomenalne asistencije, najpre za Lukakua, a zatim i za Pogbu, kojima nije bilo teško da savladaju Fabijanskog.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Tačku na i stavio je Marsijal posle još jedne dobre akcije iz kontre za konačnih 4:0, pa je tako Junajted i u drugom kolu pobedio identičnim rezultatom, pošto su na otvaranju pobedili Vest Hem sa 4:0.

Sada zauzeli čelo tabele i sasvim sigurno da će na tom mestu da ostanu i do trećeg kola.

Pogledajte golove:

Swansea City vs Manchester United - Goal... by footyhl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA