≫ 

Hese srušio Arsenal na debiju za Stouk, Milivojević poklonio Liverpulu pobedu, Tadić dao gol za Sautemtpon (VIDEO)

Prva pobeda Crvenih u novoj sezoni, uz grešku srpskog reprezentativca koji igra za Kristal Palas *Dušan Tadić postigao gol sa bele tačke u pobedi Sautemtona nad Vest Hemom

  • 0

Arsenal nastavlja po starom i u novoj sezoni i očigledno će morati ozbiljno da se pojača ukoliko želi da bude deo velike četvorke ponovo. Tobdžije su poražene na gostovanju Stouku, koji je slavio sa 1:0, golom Hesea u 47. minutu u svom debiju za novi tim.

Španac je odlično iskoristio asistenciju Berahina, šutirao je levom nogom iz trka i matirao Čeha, za veliko slavlje navijača Stouka.

Arsenal do kraja nije uspeo da zatrese mrežu, iako je napadao svim silama i imao posed lopte od čak 78% tokom čitavog meča.

Fudbaleri Liverpula savladali su Kristal Palas sa 1:0 na Enfildu u 2. kolu Premijer lige, a veliko hvala mogu da kažu srpskom reprezentativcu Luki Milivojeviću, koji je u 73. minutu napravio veliki kiks pred golom i faktički poklonio Maneu priliku da zatrese mrežu za jedini pogodak na utakmici.

Foto: AP/Tanjug

Dugo su se Crveni mučili da probiju goste iz Londona i na kraju su uspeli da dođu do svoje prve pobede u sezoni, nakon što su nesrećno ostali bez trijumfa u prvom kolu protiv Votforda.

I ovoga puta nije bilo Kutinja u sastavu, za koga se interesuje Barselona, a navodno je u pitanju povreda leđa, iako se pominje da je Brazilac nezadovoljan i da zahteva transfer na Kamp Nou.

Mogao je Liverpul da bude i ubedljiviji nakon gola, ali je Henesi bio odličan na golu Kristal Palasa.

Gosti su preko Bentekea imali najveću šansu početkom drugog poluvremena, kada je Benteke mogao da zatrese mrežu iz idealne prilike posle povratne lopte, ali je promašio neverovatnu šansu. Ubrzo je usledila kazna posle kiksa Milivojevića i Liverpul je došao do sva tri boda.

Sadio Mane Goal HD - Liverpool 1-0 Crystal... by gooooooooooal

Drugi srpski reprezentativac Dušan Tadić postigao je gol sa bele tačke u pobedi Sautemptona nad Vest Hemom od 3:2. Veoma uzbudljiva utakmica viđena je na Stadionu svetlosti, koju je začinio i Marko Arnautović crvenim kartonom u 33. minutu kada je laktom nokautirao štopera ''Svetaca''.

Penalty D.Tadic HD Southampton 2 - 0 West Ham... by Daisuke-4

Ipak, i sa igračem manje Čekićari preko dvostrukog strelca Čičarita Ernandeza uspeli da izjednače na 2:2 i delovalo je da su blizu boda sa igračem manje, ali je u 93. minutu Čarli Ostin sa bele tačke srušio nadu ekipe Slavena Bliića.

Premijer liga, 2. kolo:

Svonsi Mančester junajted 0:4

(Bejli 45, Lukaku 80, Pogba 82, Marsijal 84)

Bornmut - Votford 0:2

(Ričarlison 73, Kapue 86)

Barnli - Vest Bromvič 0:1

(Ropson Kanu 71)

Lester - Brajton 2:0

(Okazaki 1, Megvajer 54)

Liverpul - Kristal Palas 1:0

(Mane 73)

Sautempton - Vest Hem 3:2

(Gabijadini 11, Tadić 38. pen, Ostin 91. pen -  Čičarito 45, 74)

Stouk - Arsenal 1:0

(Hese 47)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA