Muslin na mukama, ne zna koga da stavi u napad: Srpski reprezentativci rešetali mreže u Evropi za vikend (VIDEO)

Aktivni su bili reprezentativci Srbije u prethodnih nekoliko dana, a to će selektora staviti na slatke muke pred utakmice u kvalifikacijama za Rusiju

  • 16

Foto: Guliver/Srđan Stevanović/Getty Images

Bliže se utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a ono što može da raduje selektora Slavoljuba Muslina i navijače, jeste forma nekih naših reprezentativaca, koji su bili efikasni proteklog vikenda u Evropi.

Fudbalska reprezentacija Srbije deli prvo mesto u grupi D sa selekcijom Irske i Orlovi će upravo protiv Iraca 5. septembra odmeriti snage u Dablinu.

Pre tog duela, Srbija će tri dana ranije na stadionu Partizana dočekati Moldaviju a trijumf ne bi smeo da se dovodi u pitanje.

Dobra igra reprezentacije kao i forma pojedinaca u klubovima opravdavaju ambicije koje ima Srbija.

Reprezentativci Srbije bili su vrlo aktivni od četvrtka do nedelje kada je reč o golovima što sigurno raduje selektora kao i sve navijače.

Slavoljub Muslin je vratio Adema Ljajića u reprezentaciju, a igrač Torina je u prvom kolu Serije A protiv Bolonje izveo majstoriju.

 

U kvalifikacijama za Ligu Evrope, PAOK je savladao švedski Estersund rezultatom 3:1 a dvostruki strelac na tom meču bio je Aleksandar Prijović. Srpski golgeter je pokazao da se nalazi u dobroj formi.

Napadač Kopenhagena Andrija Pavlović igrama u dresu danskog tima pokazuje da selektor Muslin može ozbiljno da računa na njega. U pobedi protiv Sonderjiskea, Pavlović je postigao fantastičan pogodak i doneo svom timu tri boda.

Na debiju u dresu Rome, Aleksandar Kolarov pokazao je klasu i fudbalsko umeće. U stilu velikih majstora matirao je golmana Atalante iz slobodnog udarca.

Raspoložen je bio i Dušan Tadić. U svom 100. nastupu u Premijer ligi, srpski reprezentativac je u pobedi Sautemptona nad Vest Hemom učestvovao golom sa bele tačke.

 

Iako nije postigao pogodak, Nemanja Matić se već sada izdvaja kao ključni igrač Mančester Junajteda, pa se, potpuno razumljivo, isto očekuje i u nacionalnom dresu.

Nema dileme, Slavoljub Muslin biće na "slatkim mukama" pred duele sa Moldavijom i Irskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nele

    21. avgust 2017 | 20:30

    Stavice Mitrovica,bio je najbolji na klupi proslogodisnjeg drugoligasa

  • Putin R.S

    21. avgust 2017 | 20:44

    Prijovic od pocetka sa Ljajicem.

  • Mica

    21. avgust 2017 | 20:16

    Šteta što Sergej ne zna da mu objasni na kojoj poziciji treba da igra. U suprotnom bi garant dobio poziv od Muslina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA