Pokušaj ubistva se pretvorio u cirkus: Ranjeni Mamić se zabavljao fotkanjem u bolnici!

Mnogo toga je bizarno u hrvatskom fudbalu, a nova epizoda toga predstavlja ranjavanje Zdravka Mamića

  • 7

Zvanično savetnik u FK Dinamo, nezvanično prva figura hrvatskog fudbala, Zdravko Mamić, dobro se zabavljao u bolnici posle ranjavanja u mestu Zidine kod Tomislavgrada.

On je upucan u nogu kada je išao na groblje gde se davao godišnji pomen njegovom ocu, posle toga su mu lekari sanirali prostrelnu ranu natkolenice u Tomislavgradu, a na sve se brzo zaboravilo.

- Napad se dogodio čim je izašao iz vozila. Osetio je snažan bol u predelu noge, kao da ga je nešto opeklo - preneto je iz pres službe MUP-a Hercegbosanske županije, a policija i dalje traga za napadačima.

Mamić se, sa druge strane, fotografisao sa obožavaocima u bolničkoj postelji, a nedugo zatim i sa bolničkim osobljem.

Dinamo je objavio saopštenje u kom je paljba osuta zbog novog napada, ali Mamić kao da nije mario za sve kroz šta je prošao. Fotografije možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    22. avgust 2017 | 16:39

    pa sve govori da je sam sebi namestio is svojih razloga nekih kao upucao ga neko u butni misic. kako bas tu?? nego njemu se nejde u zatvor za sve pare sto je pokrao pa bi sad da se vadi kako mu namestaju sve i hoce da ga ubiju!!!

  • Katolik- Bosanac

    22. avgust 2017 | 18:00

    Divlji zapad, lice mi na pavelicevce, i oni su takve prepade radili pa posle beganija kud koji. Nedaj se Mamicu, sve naj naj.

  • Neno Starovlah

    23. avgust 2017 | 22:33

    Mamic je legenda.Neda kriminalcima(huliganima) da pridju klubu a kamoli da vode glavnu rec kako je to u vecini klubova na nasim prostorima.Zato je i upucan ali on ne odustaje.Zelim ti brz oporavak i jos mnogo pobeda sa Dinamom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA