PANTIĆ: Za ovakve utakmice se živi, naš gol duplo vredi!

Fudbaler crno belih očekuje zanimljivu utakmicu u Mađarskoj

  • 3

Fudbalere Partizana u četvrtak od 20 časova očekuje najvažnija utakmica u sezoni i borba sa mađarskim Videotonom za plasman u Ligu Evrope.

Povratnik među crno bele, Danilo Pantić spreman je za meč odluke, a raduje ga i forma u kojoj se nalazi.

>>>"Hipster" Đukić trenirao sa ekipom u Mađarskoj (FOTO)

>>>RAT ZA PRENOS: Srđan Dragojević pitao RTS zašto kinji navijače Partizana, odgovorila mu Olja Kovačević! (FOTO)

- Mogu reći da sam zadovoljan dosadašnjim učinkom, biće sve bolje i bolje, bitno je da Partizan pobeđuje. Sutra je veoma bitna utakmica za nas, najbitnija do sada, i nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i plasman u grupnu fazu Ligu Evrope što je trenutno najbitnije, tako i gledamo - kaže Pantić.

Među igračima Partizana vlada dobra atmosfera, iako su svesni važnosti utakmice. Veći pritisak je sigurno na Videotonu što bi Partizan mogao da iskoristi.

Foto:partizan.rs

- Mislim da svi treba da se raduju utakmici, za ovako bitne utakmice se živi. Svaka utakmica je bitna ali ona sledeća je najbitnija. Mislim da nema potrebe za nekom panikom i strahom, treba samo da se opustimo i igramo fudbal, i da nadigramo protivnika ako je moguće. Oni će se sigurno otvoriti, igraju kod kuće, imaju teret domaćeg terena, tako da svaki naš gol se broji duplo što nam ide u korist - svestan je Pantić situacije.

Trener Videotona, Marko Nikolić odlično poznaje crno bele koje je vodio u dva navrata i nema dileme da je spremio ekipu na najbolji način. U prvoj utakmici u Beogradu nije viđen lep fudbal, ali Pantić očekuje sasvim drugu sliku u revanšu.

- Mislim da nas Nikolić nije nadmudrio nego je samo uspeo da kontroliše neke naše kvalitete. Ovde će sve da bude drugačije, mislim da su oni došli u Beograd po nerešen rezultat, ako daju gol u gostima, ali nisu uspeli, tako da imaju sad veliki pritisak i mislim da će sve drugačije da se odvija. Oni će morati da nas napadnu a nećemo se ni mi braniti, što i trener kaže, da ćemo i mi isto napasti njih pa nas očekuje dobra i zanimljiva utakmica - smatra Danilo Pantić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Empirist

    23. avgust 2017 | 17:03

    Zakon statistike Rezultat ce biti 0:0 Prolazi Partizan na penale

  • Stevanko

    23. avgust 2017 | 20:36

    Ali treba da se da taj gol

  • samo hrabro

    24. avgust 2017 | 07:45

    2-1 ili 2-2 sto znaci Partizan idedalje..jednostavno su kvalitetniji..veceras ce Suma da iznenadi madjare..oni ce na djurdjevica a suma ce im zavuci..samo hrabro i ne zime

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA