ILIEV NAJAVIO BOMBU ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Tri nerealna napadača na listi želja Partizana!

Sportski direktor crno-belih istakao je klub radi na dovođenju napadača, a takođe je pomenuo da je Saša Zdjelar i dalje opcija

  • 7

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev na promociji Nemanje Antonova pričao je i o daljim planovima kluba za finiš prelaznog roka. On je najavio dolazak napadača, kao i da su tri opcije u igri.

>>> Đurđević obukao dres Olimpijakosa i odmah pokazao na grb, a navijači mu dali nadimak "ubica"! (FOTO)

- Radimo na dovođenju napadača. Imamo tri igrača na listi. Sva trojica, više-manje, nerealno je da se dese, ali i to je ono čemu stremimo, da rešavamo takve stvari i te nerealne priče pretvaramo u realne. Ulažemo maksimalne napore, nije sve do nas, svi imaju klubove, određenu tržišnu vrednost i ako uspemo da nađemo zajednički jezik, jedan od te trojice igrača će nas pojačati - kazao je Iliev.

Iliev je dobio pitanje i o eventualnom dolasku Saše Zdjelara i istakao je da postoji mogućnost da on dođe

- On je već bio opcija za Partizan, a i dalje je. Koliko je to realno zavisi od nekoliko situacija... Za sada je neki ne veliki procenat da on može da nam se priključi. Ali, već počinjemo da se šalimo da je ovde sve moguće, tako da je sve otvoreno do poslednjeg minuta prelaznog roka - istakao je Iliev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA