Venger doveo Arsenal na ivicu totalnog rasula: Aleksis Sančez ne želi više da igra za Tobdžije!

Čileanac je frustriran jer mu je stopiran transfer u Mančester Siti poslednjeg dana prelaznog roka

  • 3

Arsenal je u ozbiljnom problemu zbog lošeg početka sezone, ali i očajne atmosfere unutar tima, gde je najveća zvezda ekipe nezadovoljna. Tobdžije su očajno odradile prelazni rok, a naročito poslednji dan, kada je dogovoreno da prodaju Aleksisa Sančeza u Mančester Siti za 65 miliona evra, ali je on na kraju propao jer su kasno poslali ponudu za Tomasa Lemara vrednu 100 miliona evra.

>>> Odjeci poslednjeg dana prelaznog roka: Mbape prešao u PSŽ, Čelsiju igrač pobegao sa lekarskih pregleda u 23:30, Baša slobodan igrač (FOTO)

Zbog toga je Arsen Venger stopirao i transfer Sančeza u Siti, a to je razbesnelo Čileanca koji je frustriran zbog propalog transfera, prema informacijama Sana, poručio upravi kluba da više ne želi da igra za Arsenal.

On sa ekipom sa Emirejtsa ima ugovor još godinu dana, pa Siti zadovoljno trlja ruke i sprema novu ponudu već za januar, kada će moći drastično da smanje cenu obeštećenja, jer će moći da ga potpišu i besplatno, ali bi u tom slučaju morali da čekaju još šest meseci da mu istekne ugovor.

Nema sumnje da je pred Vengerom ozbiljan problem i da je atmosfera na ivici totalnog sloma. Arsenal je inače u grupi H Lige Evrope u kojoj je i Crvena zvezda, a njihov prvi međusobni duel na programu je od 19. oktobra, dok je duel u Londonu 2. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA