≫ 

Neprimeren komentar fudbalera Partizana upućen Vladanu Milojeviću!

Nemanja Miletić je imao šta da kaže na izjavu trenera Zvezde o odbranama Vladimira Stojkovića

  • 68

Fotografijom posle 155. večitog derbija, kada je zagrljen sa Markom Gobeljićem izašao sa terena Marakane, štoper Partizana Nemanja Miletić pobrao je simpatije fudbalske javnosti, zajedno sa vezistom crveno-belih.

Dan kasnije (možda ni toliko), neprimerenim komentarom na račun trenera Zvezde Vladana Milojevića bacio je trunku srama na sebe.

O čemu se radi?

Foto: Marko Jovanović

Naime, Miletić je na jednoj navijačkoj Instagram stranici komentarisao Milojevićevu izjavu ''Da se Vladimir Stojković nije vratio u Partizan, Partizan ne bi ušao u Ligu Evrope'', a komentar svakako ne priliči jednom profesionalcu.

Napisao je - Da te Terza nije doveo niko ne bi znao ko je Milojević (drugi komentar, nemanja_33). Fotografiju koju je komentarisao možete POGLEDATI OVDE.

Printskrin: Instagram

Da li je to Miletić zaboravio da je Vladan Milojević, od raspada bivše SFRJ, jedan od retkih trenera koji se toliko dugo zadržao u jednom klubu?

Vodio je Čukarički skoro četiri sezone i od tima koji je bio pred gašenjem napravio ekipu koja je i te kako počela da se pita u nekim stvarima u srpskom fudbalu.

Da li je Miletić zaboravio da je Milojević osvojio Kup Srbije i redovno držao lekcije Zvezdi i Partizanu?

Da li je štoper Partizana upoznat s tim da je Milojević preporodio kiparsku Omoniju po odlasku iz Čuke, kao i da je izborio Evropu sa grčkim Panioniosom?

Foto: Marko Todorović

Ili je možda Miletić zaboravio da je Milojević s tim istim Panioniosom pobedio Olimpijakos na stadionu ''Karaiskakis'' rezultatom 1:0 i tako najtrofejnijem grčkom timu naneo prvi poraz u šampionatu na domaćem terenu posle 816 dana?

To su neke stvari koje ne bi trebalo i ne bi smele da se zaborave. Kao što ni Miletić nije smeo da ostavi onaj neprimeren komentar, čak i ako je to mislio.

A ne verujemo i da je Milojević mislio da ponizi Vladimira Stojkovića onom izjavom. Znajući njegov karakter i osobine - više je hteo da ga pohvali.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROLA

    3. septembar 2017 | 22:16

    Miloševićeve je dobro rekao da Stojkovica uveo Partizan u ligu Evrope, samo zaboravio da kaže Zvezdu uvele sudije kada nisu priznale gol Ristica!

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    3. septembar 2017 | 19:47

    Не треба узимати за озбиљно изјаве играча за које ни у њиховој улици тешко да су чули. Милојевић је господин за све тамо, а они нека се јуре по ходницима лавора, то је њихов ниво.

  • Skorpion

    3. septembar 2017 | 21:12

    Mogu zamisliti koliko taj igrac Partizana, dok sam procitao tekst do kraja i ime sam mu zaboravio, ima mozga kada nije shvatio da je Milojevic hteo datom izjavom da pohvali Stojkovica i da istakne koliko je veliko pojacanje za Partizan. Decko je apsolutno nekulturan i nema osnovno domace vaspitanje, jadni mu roditelji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA