≫ 

Ožegović otkrio kako je izgledao njegov početak u Partizanu 2007. i odgovorio Grobarima na saopštenje!

Novi napadač crno-belih istakao je da je nasrećniji na klupskom nivou upravo posle potpisa za Partizan

  • 31

Tenzije oko transfera Ognjena Ožegovića u Partizan nisu se smirile i posle nekoliko dana, a nakon transparenta koji su mu Grobari posvetili na prijateljskom meču, oglasili su se i zvaničnim saopštenjem u kome su istakli da nikada neće moći da zavole nekoga ko je vređao njihov klub.

Ožegović je i na to odgovorio, pošto je dao intervju za Žurnal, u kome je istakao da je očekivao takvu situaciju, ali verovatno ne u tolikoj meri.

Otkrio je i kako je izgledao njegov početak u Partizanu, o kome je pričao Ivica Iliev na njegovoj promociji, kada je urlao na novinare zbog jednog nezgodnog pitanja.

- Znao sam da će biti tako, možda ne u ovoj meri, ali bio sam spreman da istrpim jer odavno sam želeo da dođem u Partizan. Znate da sam kao dete već bio u Partizanu? - počeo je Ožegović, a zatim detaljnije opisao situaciju iz 2007. godine:

>>> Zvezda otela Partizanu jednog od najvećih talenata: Klinac (15) je odmah objavio poruku iz koje Ožegović može mnogo da nauči (FOTO)

Foto: partizan.rs

- Otac mi je ispunio rođendansku želju 2007. i doveo u Beograd na utakmicu Partizan - Zrinjski (5:0). Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo, jer je drugi bio da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu, sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra. Molio sam, preklinjao, ali nije hteo ni da čuje. Sutradan sam isto pokušao, ali ponovo je radio isti čovek.

- Pošto nije hteo dam čuje, rekao sam da hoću da treniram u Partizanu i tri meseca sam bio sa dečacima 1994. koje je tada trenirao Zvonko Popović. Posle sam morao da se vratim kući zbog porodičnih problema, imao sam samo 13 godina, bilo mi je teško, ali nisam imao izbora.

Ožegović je na kraju imao i poruku koja će sigurno dopreti do navijača Partizana. Istakao je da je nasrećniji na klupskom nivou bio upravo kada je potpisao za Partizan, a da navijači mogu da pišu šta hoće.

- U reprezentaciji sam bio najsrećniji kada smo osvojili titulu prvaka Evrope do 19 godina, a u klubu kad sam potpisao za Partizan! Ali stvarno! Iskreno to kažem. Možda će i ovo naići na različite komentare, ali govorim to iz srca. Mogu navijači da pišu šta hoće, živim za pobedu Partizana u kojoj ću imati udeo - poručio je novi napadač Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonim

    4. septembar 2017 | 11:50

    Zasto smekeru beogradski sve to nisi pricao dok si igrao za zvezdu?zasto si u klub u kome si igrao 2007 i klib za koji si trazio od tate tvog da te vodi da ga gledas pravio sprdnju i prozivao non stop na brutalan nacin?zasto si smekeru pravio slike sa zvezdinom fantomkom?dal si svestan koliko si ti smesan sada?

  • ☆☆☆

    4. septembar 2017 | 11:16

    A kako možeš da vređaš klub koji kažeš da voliš? Hahahahaj kako ih lepo farbaš Ognjene.Ali samo tako nastavi,razumeće te njijove vođe jer su i oni prošli tvoj put.Hahaha

  • marko

    4. septembar 2017 | 09:55

    E nesretnice kako si se zapetljao!ti vise nisi siguran ni kako se zoves!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA