Duško Tošić poslao šmekersku poruku Ožegoviću, ali i Partizanu za koji je navijao u Evropi!

Povremeni reprezentativac je imao komentar na potez nekadašnjeg saigrača iz Zvezde

  • 16

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić prokomentarisao je za Mocartsport prelazak Ognjena Ožegovića u Partizan.

Odlazak igrača Čukaričkog u Humsku izazvao je veliku buru. Ožegović je često imao neprimerene komentare na račun crno-belih, jednom se i koškao sa navijačima dok je igrao za Vojvodinu, često je isticao kako navija za Zvezdu, na šta se Tošić osvrnuo.

- Što se tiče Ognjena Ožegovića... U neku ruku mi je drago što se tako nešto desilo u srpskom fudbalu. Da je neki Zvezdin igrač, makar i bivši prešao u Partizan. Podržavam to što je uradio Ožegović. Samo ne treba da bude vređanja, kao što je bilo. Nadam se da će Ožegović da se izbori s pritiskom. On je dobar momak, ima malo ludu glavu.

- Klinac je, ali kad je dolazio u Partizan sigurno je bio svestan šta ga čeka. To je ono što ja pričam – voli svoj, ne vređaj drugi klub. To je on uradio, sada mora da vrati sto puta bolje Partizanu da bi preboleli to. Opet, razumem ga, bio je mlad. Želim mu sreću, da postigne mnogo golova i bude drugi na kraju sezone - rekao je za Mocartsport Tošić.

On je svojevremeno imao ponudu iz Humske, koju je odbio zbog ljubavi prema Zvezdi.

- Ne žalim, iskreno! Srce me nije vodilo u Humsku. Rekao sam i ljudima koji su mi doneli ponudu Partizana da ja ne pripadam tamo. Nisam mogao da odem tamo, iako sam znao da je tada Partizan bio deset puta bolja sportska priča od Zvezde. Realno, ne bih mogao da igram tako da volim jedan klub, a igram za drugi. To nisam mogao sebi da dozvolim. U Zvezdi je, eto, bilo loše, ali sam to prihvatio kako jeste.

Lepu navijačku poruku velikom rivalu je, između ostalog, poslao Tošić.

- Ja sam tip koji ne mrzi Partizan. Mnogi žele neuspeh Partizanu, a ja ne. Baš suprotno! Uvek kada Partizan igra neku evropsku utakmicu navijam da pobedi. Ne samo u fudbalu, nego i u košarci. Eto, protiv Videotona sam navijao da Partizan prođe i drago mi je što jesu. To je naše, srpsko. Šteta je da Mađari odu, a mi ne. Imam dosta prijatelja u klubu, sa svima se čujem i u dobrim smo odnosima. Lično želim Partizanu i Zvezdi mnogo sreće, da svake godine budu učesnici evropskih takmičenja - pojasnio nam je Tošić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA