≫ 

VOJVODINA: Usvojene ostavke, zakazana nova Skupština

Nazire li se konačno kraj turbulencija u najstarijem superligašu?

  • 0

Buran dan u FK Vojvodina, još jedan od takvih ove jeseni...

Na vanrednoj sednici Skupštine FK Vojvodina, koja je održana u petak u SC "Vujadin Boškov", jednoglasno su usvojene ostavke predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića i predsednika Upravnog odbora Dušana Mijića, međutim ne i finansijski izveštaj koji su dostavili, prenosi Dnevnik.

>>> Nova ostavka u Vojvodini: Predsednik podneo ostavku nekoliko sati pred Skupštinu

S obzirom na to da je Mijić popodne, nekoliko sati pre održavanja Skupštine, podneo ostavku nije bilo vremena da se pronađe osoba koja bi ga zamenila.

Predsednik Skupštine Milan Davidov je rekao da po Statutu mora da se zakaže novo zasedanje, a da će ono najverovatnije biti održano u petak, 15. septembra.

>>> RASULO U VOJVODINI: Izvršitelji došli po autobus i rekvizite iz teretane?!

Umesto Vukovića, za predsednika Nadzornog odbora izabran je Radovan Ivetić, a prema rečima Davidova, klub će, do izbora novog predsednika, moći normalno da funkcioniše, s obzirom na to da će umesto Mijića u APR-u biti upisano drugo lice za zastupanje - Aleksandar Dunđerski.

Skupštini je u svojstvu člana sekcije veterana prisustvovao i predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica.

On je imao neka zanimljiva zapažanja sa sednice najvišeg klupskog tela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA