Jedini se suprotstavio Mamiću, a sada je kandidat za selektora Hrvatke: Da li legendarni jugoslovenski trener preuzima Kockaste?

Vahid Halihodžić glavni kandidat da sedne na usijanu klupu Hrvatske

  • 2

Ante Čačić je uskoro bivši, prema navodima medija, a novi selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske mogao bi da bude Vahid Halihodžić.

Legendarni jugoslovenski fudbaler i trener mogao bi da preuzme Kockaste na jesen 2018. godine, nakon što se završi Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Podsetimo, Halihodžić je na Mundijal odveo selekciju Japana što mu je ukupno treća selekcija posle Obale Slonovače i Alžira.

Popularni Vaha je svojevremeno radio u Hrvatskoj kao trener Dinama kada se suprostavio Zdravku Mamiću i otišao. Mamić je potom pokušao da vrati Halihodžića, ali nije uspeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DELIJA

    12. septembar 2017 | 10:46

    Nema sanse!Selektor ce mozda biti Prosinecki,mada ni on nije podkupljiv,ne da da mu se mesaju,Mamic ce ponovo postaviti svog piona,hrvatsko,ustaska,reprezentacija nema sta da trazi na SP2018

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA