≫ 

Fudbaler Čuke i dalje u čudu: Nisam se nadao ni da ću ući u igru, a kamoli dati gol na debiju (VIDEO)

Petar Mićin imao debi iz snova

  • 0
Foto: čukarički.rs

Fudbalski klub Čukarički je u petak pobedio Mačvu u Šapcu rezultatom 2:0, a strelac drugog gola bio je debitant Petar Mićin.

Novajlija Vojvodine je i dalje u čudu, jer, kako sam kaže, nije mislio da će odmah debitovati.

- Osećaj je fantastičan. Prvo sam se iznenadio što sam uopšte ušao u igru (u 65), a onda još i budem strelac (u 77). Nisam mogao lepše ni da zamislim. Utrčao sam sa leve strane u prazan prostor iza odbrane protivnika. Marko Docić je dodao tu loptu i šutnuo sam sa oko pet metara pored golmana - rekao je Mićin, a zatim se osvrnuo na ovo kratko vreme provedeno u klubu:

- Oseća se pozitivna atmosfera svuda. U klubu i oko kluba. Gazda, direktori, stručni štab i igrači, svi se lepo ophode prema meni. Mlađe prvotimce Savu Radića i Nemanju Milojevića znam od ranije iz reprezentacije, kao i Puškarića iz Vojvodine.

Foto: čukarički.rs

Upravo je Milojević jedna od onih koji su, takođe, na svom debiu u dresu Čuke dali gol.

Bilo je to prošle sezone protiv Slobode iz Užica u okviru Kupa Srbije.

- Nikad nisam bolje iskoristio svojih pet minuta. To je bio moj prvi dodir sa loptom na tom meču. Matke (Igor Matić) mi je namestio pogodak. Centrirao je posle kornera, lopta je prešla sve igrače i ja sam dao gol. Ne opterećujem brojem postignutih golova, dajem maksimum u radu i vidim svoju fudbalsku budućnost na velikim evropskim takmičenjima - jasan je bio Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA