≫ 

Neverovatan potez napadača Zenita u Skoplju: Izašao sam pred golmana, a onda uradio nešto nezamislivo za moderan fudbal (VIDEO)

Aleksandar Kokorin će biti ime koje će se pominjati narednih dana u Evropi

  • 1

Bajka Vardara koji je kroz kvalifikacije izbacio nekoliko jakih timova, uključujući i Fenerbahče, brutalno je zaustavljena u 1. kolu Lige Evrope, gde je Zenit demonstrirao svoju moć i slavio u Skoplju sa 5:0.

Meč je obeležio napadač ruske ekipe, Aleksandar Kokorin, koji je postigao dva gola i zabeležio asistenciju. Upravo je ta asistencija potez koji će sasvim sigurno obići Evropu.

Kokorin je uradio nešto što je u današnjem fudbalu gotovo nezamislivo. Naročito ne za napadača, koji su uvek željni golova, a sve to pri vođstvu od 2:0, kada je mogao da upiše het-trik, jer je upravo on postigao ta prva dva gola.

Međutim, on je nesebično petom vratio loptu Artemu Dzjubi, koji ga je prethodno uposlio i izbacio ga 1 na 1 sa golmanom Vardara. Dzjuba je zatim imao prazan gol pred sobom i ubacio je u praznu mrežu za 3:0.

U listu strelaca upisao se i srpski reprezentativac Branislav Ivanović, koji je zatresao mrežu u 66. minutu posle jednog odbitka u kaznenom prostoru, da bi petardu zapečatio Rigoni u 89. minutu.

Pogledajte potez Kokorina o kome će se sigurno pričati narednih dana:

Pogledajte i gol Branislava Ivanovića:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mike

    15. septembar 2017 | 00:15

    Svaka cast. Takvu asistenciju je imao i Guti dok je igrao u Realu. To je tada na mene ostavilo bas jak utisak i zato mi je posebno drago sto sam to opet video. :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA