≫ 

Roberto Karlos posetio Fudbalski savez Srbije! (FOTO)

Roberto Karlos je posetio Srbiju kako bi dobio licencu za trenera A kategorije

  • 2
Slaviša Kokeza i Roberto Karlos Foto: FSS

Priznanje za Fudbalski savez Srbije i Centra za edukaciju trenerskih kadrova – Roberto Karlos, veliko i uvaženo ime svetskog fudbala, bivši reprezentativac Brazila i punih deset godina član Reala iz Madrida, svoj put u trenerske vode počinje u srpskoj školi fudbala, jer se nalazi na našoj listi kandidata za sticanje UEFA „A“ trenerskog nivoa zvanja.

Osvajač mnogih klupskih trofeja, između ostalog i Lige šampiona sa Realom iz Madrida, kao i titule prvaka sveta sa Brazilom, legendarni as iskoristio je priliku da se zahvali našem Savezu i predsedniku Slaviši Kokezi na ukazanom poverenju i prilici da se za potrebe budućeg zanimanja edukuje pod kapom Fudbalskog saveza Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    20. septembar 2017 | 16:09

    Ako igde postoji mogucnost na ovom svetu da stekne znanje tu ce da ga dobije Kad cuju ko mu je bio mentor ima klubovi i reprezentacije sirom sveta da se otimaju za njega.Pravi izbor nije mogao bolje da odabere.

  • Prolaznik

    20. septembar 2017 | 16:02

    Majko Bozija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA