≫ 

Vratio se Ronaldo, ali Real je "popio" žestoku šamarčinu: Betis pobedio u Madridu u 94. minutu, Portugalac promašio "nepromašivo"! (VIDEO)

Senzacija dana u evropskom fudbalu

  • 5

Dočekali su navijači madridskog Reala povratak prve zvezde Kristijana Ronalda u tim posle četiri meča suspenzije, ali nisu bolje izdanje ekipe koja je, nakon dva remija, pretrpela prvi poraz i dozvolila najvećem rivalu Barseloni da se još više udalji na vrhu tabele.

Real Madrid - Betis 0:1!

Strelac Antonio Sanabria u 94. minutu!

"Kraljevski klub" je imao više od igre, ređao šanse, pogađao stative, promašivao i tanjio nerve navijača koji su se nadali nekoj novoj Ronaldovoj bravuri, međutim nije ovo bilo veče velikog Portugalca kome su u navali pomagali Bejl i Isko.

Među stativama Betisa briljirao je Adan koji je u 75. minutu bravurozno intervenisao posle majstorije Gereta Bejla i njegovog udarca petom na centaršut sa desnog krila. Sjajno je odreagovao Velšanin, bio bi to verovatno gol kola u Španiji, ali je Adan reagovao poput mačke i paradom, uz pomoć stative, spasio svoj tim.

Ipak, za promašaj dana ili nedelje, "pobrinuo" se Kristijano Ronaldo u 50. minutu utakmice.

Real je bio u kontri, Bejl je perfektnim proigravanjem pripremio šansu Portugalcu, ali je ovaj, iako potpuno sam pred golom Adana, umesto u mrežu loptu poslao u ko zna koji red tribina iza gola.

Izdržali su igrači tima iz Sevilje sve nalete Madriđana, ni sami verovatno ne znaju kako su uspeli da ne prime gol, a onda, pravo niotkuda zadali velikom favoritu težak udarac: Sanabrija je centarforski reagovao na ubačenu loptu, trznuo glavom i savladao Kejlora Navasa - za muk u Madridu!

Primera, 5. kolo

Utorak

Valensija - Malaga 5:0

(Mina 17, Zaza 55, 60, 63, Rodrigo 86)

Barselona - Eibar 6:1

(Mesi 20pen, 59, 62, Paulinjo 38, Suarez 53 - Enrih 57)

Sreda:

Atletik Bilbao - Atletiko Madrid 1:2

(Raul Garsija 92 - Korea 55, Karasko 73)

Leganes - Đirona 0:0

Deportivo - Alaves 1:0

(Paulinjo 45)

Real Madrid - Betis 0:1

(Sanabrija 90+4)

Sevilja - Las Palmas 1:0

(Navas 83)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA