Izjava o kojoj se priča: Zvezda zauzeta, u Partizan ne mogu, u Vojvodini nije dobro, pa je Napredak jedini logičan (FOTO)

Interesantno je bilo na predstavljanju novog trenera u Kruševcu

  • 1

Milorad Kosanović zvanično je preuzeo ekipu Napretka, sa kojom je imao samo tri da se upozna pre prvog meča na Mačvom.

Nakon što mu je generalni sekretar kluba Dragan Pajić poželeo dobrodošlicu, Kosanović je poručio:

- S obzirom da je Zvezda zauzeta, u Partizan ne mogu, u Vojvodini nije dobro, mislim da je Napredak jedina logična odrednica i jedini klub u kome bih ja mogao da radim i da se osećam prijatno.

Kako je rekao, nije imao dilemu kada je dobio poziv iz Kruševca.

- Predsednik kluba Marko Mišković i ja se znamo godinama. U momentu kada me je pozvao nisam imao dilemu, i drago mi je da sam došao. Nama će do kraja prvenstva sve utakmice biti vrlo važne, zato što ih ne delimo na lake i teške, bitne i nebitne. Sve su nam bitne jer hoćemo da budemo u svakoj utakmici maksimalno dobri i da se takmičimo pre svega - rekao je trener.

Utakmica Napredak - Mačva igra se u nedelju u 19:00 časova na stadionu "Mladost".

- Za protivnika imamo tim i klub koji su vrlo ambiciozni, ubedljivo su osvojili Prvu ligu, napravili su par dobrih rezultata već na startu prvenstva. Imaju nekoliko dobrih individualaca, od kojih neke lično poznajem. Znamo sve o njima, ali mi imamo naše planove i želje o kojima smo razgovarali i probaćemo da u nedelju budemo maksimalno skoncentrisani i dobri. Pozitivan rezultat je u ovom momentu najvažniji za ovaj tim - zaključio je Milorad Kosanović.

Tokom duge karijere vodio je Vojvodinu, dva puta Crvenu zvezdu, kineske klubove Dalijen, Vuhan i Šanksi, ljubljansku Olimpiju, čačanski Borac, Radnik, kao i reprezentaciju Malte i mladu selekciju Srbije i Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    22. septembar 2017 | 17:10

    Ma da tu je rubin i stotine privatnih vinarija i reke dobrog vina i rakije i ukusne hrane ostvario ti se san uživaj i srećno... ah da i da što suže sanjaš mislim ostaneš tu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA